Website laten maken?

Bereik je online doelgroep

Je wil graag een nieuwe website laten maken? Goed plan. Je website bepaalt een groot deel van het succes van je organisatie. Je website is dé tool waarmee je je online doelgroep bereikt en nieuwe klanten laat kennismaken met je bedrijf.

Ik bouw een goed vindbare (maatwerk) website inclusief professioneel ontwerp, sterke teksten en een goede vindbaarheid. Je website wordt volgens de laatste W3C standaarden gebouwd en opgeleverde volgens de WCAG richtlijnen. Je ervaart het effect van mijn websites al vanaf €79,- per maand.

Waarom maatwerk?

De afgelopen jaren heb ik het geluk gehad voor veel toonaangevende bedrijven te mogen werken. In deze tijd heb ik van dichtbij gezien hoe bedrijven worstelen met de online vindbaarheid en de constante strijd de concurrentie voor te blijven. Ik ging op zoek naar de beste strategie om op efficiënte wijze websites te bouwen én deze goed vindbaar te maken in Google.

Het resultaat is een werkwijze die keer op keer hetzelfde resultaat behaald. De strategie is simpel en eenvoudig toe te passen. Het enige wat je nodig hebt is een goed ingerichte website, sterke content en een manier om websitebezoekers aan je te binden.

Goed vindbaar, hoge conversie

Voor al onze websites hebben wij hetzelfde doel. Binnen 6 maanden op minimaal 1 zoekterm bovenaan in Google staan. Zo weten we zeker dat je website het effect gaat hebben wat je voor ogen hebt en je zeker wat dat je de investering in je website snel terugverdiend

Het conversiepercentage is een percentage van je bezoekers die daadwerkelijk de handeling uitvoeren waarvoor de website ontworpen is. Dit kan een het zijn van een betaling, een offerte aanvraag of het invullen van het contactformulier. Met conversie optimalisatie analyseren we hoe de website presteert en verbeteren we het percentage door slimme aanpassingen door te voeren

Al het harde werk is natuurlijk niet voor niets. Als website-eigenaar wil je het effect van je website meten. Daarom installeren op alle onze websites zogeheten conversietracking software. Dit stukje software houdt zeer nauwkeurig bij hoeveel bezoekers er op je website komen, hoe deze bezoekers je hebben gevonden en welke handelingen ze allemaal uitvoeren. Vervolgens analyseren we deze gegevens om te bekijken hoe we de website kunnen optimaliseren. Wij houden conversies bij via Google Analytics Google Search Console.

Ik laat je website slagen

Wil je één contactpunt voor je website? Je wensen kunnen mailen deze binnen 24 uur online zien staan? Dan moet je vooral ons jouw website laten maken. We zijn echte developers. Sociaal wat minder vaardig, maar we bouwen de beste websites omdat dat precies is wat we leuk vinden en waar we goed in zijn.

Het team bestaat uit verschillende designers en programmeurs met veel ervaring op verschillende gebieden. Dit is gunstig omdat we zo precies weten hoe we je nieuwe website optimaal kunnen inrichten. Met de juiste designtechnieken en strategieën weten we je doelgroep op het juiste moment te bereiken.

Hoe zit het met onderhoud?

Een website heeft net als een personenauto onderhoud nodig. Daarom werken we ook na het opleveren van de website hard om je website up-to-date te houden. We monitoren al onze websites en installeren alle updates zo snel als we kunnen. Wat nog beter is: alle onderhoudskosten zitten in het maandbedrag inbegrepen. Zo heb je geen omkijken meer naar je website en weet je zeker dat je website 24 uur bereikbaar is.

Je kunt zelf eenvoudig alle teksten en afbeeldingen op je website aanpassen. Natuurlijk kan het voorkomen dat je er zelf even niet uit komt. Je wil graag iets toevoegen maar dat lijkt niet mogelijk binnen het huidige format. Geen paniek. Het enige wat je hoeft te doen is het verzoek door te geven. Zodra we je aanpassingsverzoek binnen hebben verwerken we deze op dezelfde dag. Zo kun je altijd snel schakelen op belangrijke momenten.

En beveiliging?

Je website wordt gebouwd volgens de recentste standaarden. Dit betekent dat de website wordt beveiligd met een SSL certificaat en dat alle contactformulieren worden voorzien van spamfilters en beveiliging.

Wat is een SSL-certificaat vraag je je af?

Een SSL-certificaat is een digitaal certificaat waarmee de browser beveiligde verbinding maakt met de server. Deze beveiligde verbinding zorgt voor een veilige overdracht van gegevens. De gegevens die over de verbinding worden verstuurd worden met encryptie algoritmes beveiligd en zijn niet leesbaar door derde partijen. Enkel de browser en server hebben toegang tot de gegevens.De ideeën, de uitbreidingen of de aanpassingen worden altijd binnen 48 uur verwerkt.

Websites met een valide SSL certificaat zijn te herkennen aan het (soms groene) slotje in de browser. Wanneer het slotje aanwezig is en de website als beveiligd wordt beschouwd werkt je website volgens het HTTPS protocol en worden de gegevens op je nieuwe website veilig verstuurd.

En wat zijn de kosten?

Omdat we zijn overtuigd dat maatwerk het verschil kan maken bieden wij iedereen met een beperkt budget toegang tot een maatwerk website. Al vanaf €79 heb je een 100% maatwerk website die goed vindbaar is in Google.

Wil je dat we extra aandacht besteden aan de vindbaarheid van je site? Bekijk dan ons Website + SEO-pakket op onze tarieven pagina.

We gaan ervan uit dat je zelf al een domeinnaam hebt aangeschaft. Als dit niet het geval is registeren we maximaal 1 domein zonder hiervoor extra kosten in rekening te brengen. Eventuele subdomeinen zijn uiteraard kosteloos.

Wist je dat veel bedrijven hostingkosten rekenen van wel 20 euro per maand? Bij ons zit de hosting in het maandbedrag inbegrepen. Hier heb je ook geen omkijken meer naar.

Veelgestelde vragen