Een goed vindbare website laten maken

Een goede website verhoogt je online zichtbaarheid en trekt nieuwe klanten en opdrachten binnen. Ik bouw al jaren websites en ik weet precies hoe ik ze hoog in Google kan krijgen.

Je online doelgroep bereiken

Het doel van je website is duidelijk: je wilt je bezoekers en toekomstige klanten informeren over de kosten, kwaliteit en voordelen van je werkzaamheden, producten of diensten. Met een bewezen blueprint bouw ik je website van A tot Z, zodat we je online doelgroep bereiken en de juiste boodschap overbrengen.

Goed zichtbaar in zoekmachines

Met een flinke dosis ervaring weet ik hoe ik snel een goede website opzet die goed vindbaar is in zoekmachines. Mijn websites staan al binnen enkele weken bovenaan in Google. Mijn doel is om binnen 6 maanden voor alle websites minimaal 1 zoekterm op de eerste plaats te krijgen. Durf jij mij uit te dagen?

Professionele uitstraling

Een goed doordacht ontwerp zorgt voor een professionele uitstraling en brengt je producten/diensten effectief onder de aandacht. Ik richt mijn websites in op de unieke behoeften en uitstraling van mijn klanten. Dit verhoogt de geloofwaardigheid van de website en zorgt voor vertrouwen bij potentiële klanten.

All-in garantie

Als startende ondernemer heb je genoeg aan je hoofd. Je hebt geen tijd om je bezig te houden met de technische aspecten van een website. Je wilt nieuwe klanten bereiken en je netwerk vergroten. Daarom heb ik een all-in garantie: voor een vast bedrag per maand heb je een complete website die automatisch nieuwe klanten aantrekt, zonder dat je er zelf iets voor hoeft te doen.

Alles over het maken van jouw website

Wil je een website laten maken maar heb je vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op via het formulier op de contactpagina.

arrow_drop_up Wat kost het om een website te laten maken?
arrow_drop_up Wat kost een website per maand?
arrow_drop_up Hoe lang duurt het ontwikkelen van mijn site?
arrow_drop_up Wat verdien je op mijn websites?
arrow_drop_up Is de website mijn eigendom?
arrow_drop_up Hoe zit het met onderhoud?