Freelance Nuxt developer

Ben je op zoek naar een freelance nuxt developer? Ik ben Dennis, al bijna 10 jaar bezig met het bouwen van Vue.js en Nuxt applicaties.

Freelance Nuxt developer nodig?

Als senior Nuxt developer bouw ik al geruime tijd aan verschillende webapplicaties gebouwd in Vue. Ik ben begonnen met Vue versie 0.6 dus ik heb het framework bijna vanaf het begin zien groeien naar een van de meest gebruikte frameworks binnen frontend development.

Tip: frontend vacatures

De diversiteit van applicaties waarin ik heb gewerkt is groot. Denk aan het automatiseren van de autoleasebranche, het programmeren van innoverende offertetools en het opzetten van een grote e-commerce platform voor hotels en restaurants.

Als freelance Nuxt developer heb ik de juiste skills:

Meer dan 10 jaar ervaring

Uitstijgende kennis van JavaScript en TypeScript

Ruime ervaring met API's en backend implementaties

Veel ervaring met server-side rendering en alle mogelijke problemen die hier bij komen kijken

Als Nuxt developer ben ik verantwoordelijk voor het bouwen van zowel functionele als visuele componenten voor websites en applicaties. Onder deze taken vallen natuurlijk het optimaliseren van laadtijden, het schrijven van herbruikbare code en het uitwerken en optimaliseren van de gebruikersinterface.

Nuxt als sterke basis

Nuxt is het framework voor frontend developers die snel en eenvoudig complexe frontend applicaties willen bouwen en deze server-side willen renderen. Het server-side renderen van applicaties kan belangrijk zijn voor zoekmachines zoals Google.

Hoewel zoekmachines steeds beter worden in het indexeren van Single-page applications worden statische of servergerederende applicaties altijd beter geïndexeerd.

Snelheid en performance

Nuxt is ontworpen om de performance van SPA's te verbeteren door gebruik te maken van caching en andere technieken. Zo wordt de code van je SPA's alleen gedownload wanneer deze voor het eerst wordt geopend. Dit kan de laadtijd van pagina's aanzienlijk verminderen.

Ook biedt Nuxt een aantal hulpmiddelen die de ontwikkeling van SPA's sneller en gemakkelijker maken. Zo wordt het builden van je SPA's automatisch gedaan, waardoor je niet handmatig hoeft te compileren. Ook biedt Nuxt een router, die het gemakkelijk maakt om pagina's te linken.