App laten maken?

Wil je een eigen IOS of Android app laten maken? Ik bouw maatwerk applicaties in Flutter hét mobile framework van Google!

App ontwikkelaar Den Bosch

Ben je op zoek naar iemand die je app kan bouwen tegen een betaalbaar tarief? Ik ben Dennis Adriaansen een web/app developer actief in de regio 's-Hertogenbosch. Ik bouw apps voor IOS en Android middels het enorm populaire app framework van Google: Flutter. Dit cross-platform ontwikkelsysteem van Google maakt het voor iedere developer makkelijk om een snelle, professionele app op maat te ontwikkelen.

Kosten app laten maken

Je wilt simpelweg weten wat je app kost voordat je besluit de sprong in het diepe te nemen en te investeren in je idee. Daarom geef ik je direct een duidelijke prijsopgave, zodat je weet waar je aan toe bent. Ik leg uit welke functionaliteiten kostbaar zijn en adviseer je bij diverse technische keuzes om het ontwikkelproces snel en efficiënt te laten verlopen.

App laten maken Den Bosch

Voor zowel IOS als Android apps geldt dat kwaliteit voorop moet staan. Wanneer je app niet lekker werkt of niet eenvoudig te gebruiken is wordt de app snel weer verwijderd. Om dat te voorkomen zorgen we dat de app precies aansluit om de behoeften van de gebruiker en geven we een beste native app experience mogelijk.

Wat voorgaande klanten over mij zeggen

"Erg mooie website in elkaar gezet voor ons! Goede communicatie en erg flexibel. Zeker een aanrader."

star star star star star
Tom Albers

"Dennis heeft de website van mijn bedrijf gemaakt. Naast dat deze functioneel en mooi is denkt hij ook aan de SEO. Ook kan ik altijd bij hem terecht voor een aanpassing of uitbreiding van de website."

star star star star star
Wendy de Blouwe

"Wij zijn zeer tevreden met de diensten en werkwijze van Dennis, levert maatwerk aan de hand van je vraagstelling. Deskundig, professioneel, accuraat en "sturend" naar het resultaat voor de lange termijn. Een aanrader!" star star star star

star star star star star
L. Engels

Waarom wil jij een app laten maken?

Ons dagelijks leven laat goed zien dat apps onze wereld kan verbeteren. We herinneren wanneer we de vuilnis buiten moeten zetten, we maken een tandarts afspraak en we passen ons abonnement snel even aan. De mogelijkheden van apps zijn eindeloos. Er liggen zelfs grote kansen voor je bedrijf als je ontdekt hoe je apps op een effectieve manier kan inzetten om het leven van je klanten makkelijker te maken.

ik ben Dennis Adriaansen en samen met mijn team bouw ik Android en IOS applicaties voor bedrijven. In welke branch dan ook, wij helpen bedrijfsprocessen te versnellen, kosten te drukken en omzet te verhogen.

Je bedrijf moet waarde toevoegen. Voordat je een app laten maken wil je uitvinden wat de gebruikers van de app precies willen. Hebben de gebruikers je app nodig om een bepaald doel te bereiken of hebben ze de app nodig om een aankoop te doen?

Wat het doel ook is, je app moet voorzien worden van functies om je gebruikers te informeren over bepaalde diensten, je gebruikers helpen bij het maken van betalingen of het beheren van hun gegevens.

Maatwerk IOS of Android applicaties

Een professionele app laten maken kan enkel met een duidelijke en gestructureerde aanpak. De apps waaraan ik heb gewerkt zijn stuk voor stuk professioneel opgezet en voldoen allemaal aan de hoge kwaliteitseisen van dit moment.

Omdat ik mijn apps van A tot Z zelf ontwikkel heb ik de volledige controle over alle details. Als je kiest voor maatwerk weet je zeker dat elke euro die je investeert goed besteed wordt. De functionaliteit van de app wordt volledig afgestemd om de specifieke behoeften van jouw organisatie.
 

Tips voor een doeltreffende applicatie

Allereerst wil je dat je applicatie in lijn is met de uitstraling van je bedrijf. Het moet passen bij het merk dat je voert. Het verwerken van je merk zorgt voor vertrouwen. Wanneer de ervaring met je merk positief en consistent is over verschillende kanalen straal je uit dat je bedrijf weet waar het mee bezig is. Het verwerken van je logo, slogan en kleurenschema's is cruciaal om je app te voorzien van je uniek merkuistraling.

1. Begin met een minimum value product.

Oké een product van minimale waarde. Waarom zou je dat doen? Simpel. Een app laten maken kost veel tijd en de kans dat je je verliest in details is groot. Het gaat elke keer om het ene doel dat je app heeft. De eerste stap is het zorgen dat je app het doel behaald. Efficiënte en uitstraling van de app zijn in deze fase nog niet belangrijk. Het gaat er nu om om de gebruikers snel te voorzien in de behoeften.

Wanneer je geen aandacht besteed aan details biedt je jezelf de mogelijkheid sneller de app in te zetten. De eerste gebruikers zullen informatie geven die je kan helpen met je app te verbeteren. Het voordeel van deze aanpak is dat je zelf niet bepaald welke onderdelen van je app belangrijk zijn. Je laat je gebruikers de app gebruiken en houdt scherp in de gaten waar ze tegenaan lopen. De problemen waar ze tegenaan lopen bepalen de focus die je aanhoudt tijdens het afmaken van je applicatie.

2. Gebruik inloggen via social media kanelen

Er is niks vervelender dan een formulier invullen via je telefoon. Het invullen van deze formulieren kost tijd en de kans dat gebruikers in dit proces afhaken is groot. Daarom kiezen we er altijd voor om social media logins toe te voegen aan onze apps. De gebruikers van je app kunnen zich sneller en eenvoudiger aanmelden voor je app. Dat niet alleen. Het inlogproces via de grote kanalen is in veel gevallen veiliger dan je eigen authenticatiesysteem bouwen.

3. Biedt service met een chatbot

Waar we het vervelend vinden om formulieren in te vullen daar vinden we het nog vervelender om te moeten bellen bij problemen. Veel van de jongere consumenten vinden het fijner hun vraag in te spreken of uit te typen in plaats van de telefoon te pakken. Daarom is het een goede keuze om processen te automatiseren via chatbotsystemen. Veelgestelde vragen kunnen automatisch worden beantwoord en je kunt je gebruikers eenvoudig navigeren door je app door deze naar de juiste pagina's te verwijzen.

Wil je een app laten maken?

Ik bouw maatwerk apps voor Android en IOS en zorg voor een native-like experience voor iedere gebruiker!

arrow_drop_up Wat kost het ontwikkelen van een app?
arrow_drop_up Wat kost een app per jaar?
arrow_drop_up Kan je zelf een app maken?
arrow_drop_up Hoe lang duurt het ontwikkelen van een app?
arrow_drop_up Waarom zou je een app laten maken?