Wil je online betalingen ontvangen?

Eenmalige of periodieke betalingen ontvangen via je website? Ik maak maatwerk betaaloplossingen voor je website of webshop!

Terugkerende betalingen

Ik werk met een bedrijfsmodel waarbij ik mijn klanten een vast maandbedrag in rekening breng. Dit bedrag wordt elke maand op een vast moment afgeschreven, zodat mijn klanten weten waar ze aan toe zijn en ik niet meer achter betalingen aan hoef te lopen.

Betalingen voor e-books of producten

Heb je een website met enkele producten, maar geen webshop? Dan wil je toch graag online betalingen kunnen ontvangen. Het is eenvoudig en geeft een professionele uitstraling wanneer bezoekers makkelijk kunnen afrekenen via je eigen website.

Ik bouw een supereenvoudige betaalflow die niet alleen toegankelijk is, maar ook zorgt voor een positieve ervaring voor je websitebezoekers. Zo komen ze vaker terug en raden ze je aan bij anderen.

Hoe werkt het systeem precies?

In 5 simpele stappen ontvangt en verwerkt het betaalsysteem op je website de betalingen:

  • Je bezoeker plaatst een order.
  • Het systeem creëert een betaling met duidelijke omschrijving en het juiste bedrag.
  • De bezoeker wordt meegenomen in het afrekenproces van Mollie.
  • Mollie geeft de status van de betaling door aan je website.
  • Is de betaling geslaagd? Dan ben je klaar. Is de betaling mislukt? Dan kan de gebruiker het eenvoudig nog eens proberen.

Wat is Mollie?

Mollie is een Nederlands bedrijf dat online betalingen verwerkt. Zij zijn de schakel tussen je website en de banken die daadwerkelijk het geld bij de klant afschrijven. Mollie is al jaren bekend omdat ze een zeer gebruiksvriendelijke en stabiele API hebben gebouwd waar ontwikkelaars goed mee kunnen werken.

Dit betekent dat je eenvoudig en snel betalingen kunt ontvangen zonder zelf enige technische kennis te hoeven hebben. Enkele jaren geleden was het nog veel lastiger om online betalingen te ontvangen. Gelukkig is dat vandaag de dag supersnel, veilig en gebruiksvriendelijk. Je hebt dus geen reden meer om online betalingen op je website te negeren.

Online betalingen voor digital agencies

Met automatische betalingen betalen je klanten makkelijker online of zelfs volledig automatisch. Deze manier van factureren zorgt niet alleen voor tevreden klanten, maar ook voor jou als digital agency. Je bespaart tijd, geld en energie, zodat je je kunt focussen op waar je echt goed in bent.

Online betalingen voor SaaS oplossingen

Software as a Service draait vaak op terugkerende betalingen. Daarom staan recurring payments centraal in mijn online betaaloplossingen.