CraftCMS developer nodig?

CraftCMS developer gezocht?

Is je team net zo enthousiast over CraftCMS als ik ben en ben je op zoek naar een CraftCMS developer om wat extra werk op te vangen? Ik ben Dennis Adriaansen, frontend developer met uitgebreide kennis van CraftCMS en Vue.js

Een aantal jaar geleden ging ik op zoek naar een goed CMS. Vanaf de eerste website die ik maakte, wist ik het zeker; ik gebruik onder geen enkele voorwaarde WordPress als CMS voor mijn websites. Mijn collega’s van Webtraders kunnen goed uitleggen wat de verschillen tussen WordPress en CraftCMS precies zijn.

Snel en efficiënt

Als developer maak ik het liefst alles zelf. Niet omdat dit efficiënt is, maar omdat ik zo zelf de regie heb. Zelf de touwtjes in handen heb en aan alle wensen van mijn klanten kan voldoen. En dit is precies waar de ontwikkelaars bij CraftCMS op in hebben gespeeld. Ze hebben een CMS gemaakt voor developers.

Op dit moment werk ik aan een website van een van mijn grotere klanten, ze zijn verantwoordelijk voor veel grote infrastructuur projecten binnen Nederland. Het designteam heeft geweldig werk geleverd waardoor bijna iedere pagina in een custom pagebuilder te gieten is. Dit maakt mijn werk als f rontend developer natuurlijk extra leuk. Ter illustratie: ik ben nu twee dagen onderweg en heb meer dan 10 custom pagina’s uitgewerkt met minimale uitzonderingen op een pagina.

Eenvoudig en flexibel

Als Vue.js developer is het gebruik van TWIG natuurlijk een groot feest. De syntax lijkt veel op elkaar en de mogelijkheid alles in losse bestanden (lees componenten) te bouwen zorgt voor een overzichtelijke codebase en maximaal flexibiliteit. Helaas is het door elkaar gebruiken deze fantastische tools wat minder. Maar gelukkig is Sprig beschikbaar voor alle reactieve wensen binnen mijn CraftCMS website.

Mijn werkwijze

Wil je mijn hulp inschakelen of heb je een tof CraftCMS project waar je een developer voor nodig hebt? Ik werk het liefst met volledig aan de frontend. Ik ben flexibel in mijn werkomgeving, maar ik merk dat DDEV aan populariteit wint en het samenwerken aan CraftCMS projecten vereenvoudigd. Daarnaast werk ik het liefst met TailwindCSS. Dit maakt het bouwen van maatwerk templates nog efficiënter. Maar projecten in Bootstrap of custom SCSS zijn ook geen enkel probleem.

Dus ben je op zoek naar een CraftCMS developer met ervaring? Laat je gegevens