CraftCMS developer gezocht?

Is je team net zo enthousiast over CraftCMS als ik ben? En heeft je team een extra paar handen nodig om al het werk weg te werken? Ik sta open voor projecten in CraftCMS.

CraftCMS developer gezocht?

Is je team net zo enthousiast over CraftCMS als ik ben? En heeft je team een extra paar handen nodig om al het werk weg te werken? Ik sta open voor projecten in CraftCMS. Sterker nog, ik maak er tijd voor. Ik leg je hieronder uit een welke projecten ik het liefst werk en voor welke projecten je mij ‘snachts dus wakker mag maken.

Een aantal jaar geleden ging ik op zoek naar een goed CMS. Vanaf de eerste website die ik maakte, wist ik het zeker; ik gebruik onder geen enkele voorwaarde WordPress als CMS voor mijn websites. Mijn collega’s van Webtraders kunnen goed uitleggen wat de verschillen tussen WordPress en CraftCMS precies zijn.

Snel en efficiënt

Als developer maak ik het liefst alles zelf. Niet omdat dit efficiënt is, maar omdat ik zo zelf de regie heb. Zelf de touwtjes in handen heb en aan alle wensen van mijn klanten kan voldoen. En dit is precies waar de ontwikkelaars bij CraftCMS op in hebben gespeeld. Ze hebben een CMS gemaakt voor developers.

Op dit moment werk ik aan een website van een van mijn grotere klanten, ze zijn verantwoordelijk voor veel grote infrastructuur projecten binnen Nederland. Het designteam heeft geweldig werk geleverd waardoor bijna iedere pagina in een custom pagebuilder te gieten is. Dit maakt mijn werk als frontend developer natuurlijk extra leuk. Ter illustratie: ik ben nu twee dagen onderweg en heb meer dan 10 custom pagina’s uitgewerkt met minimale uitzonderingen op een pagina.

Eenvoudig en flexibel

Als Vue.js developer is het gebruik van TWIG natuurlijk een groot feest. De syntax lijkt veel op elkaar en de mogelijkheid alles in losse bestanden (lees componenten) te bouwen zorgt voor een overzichtelijke codebase en maximaal flexibiliteit. Helaas is het door elkaar gebruiken deze fantastische tools wat minder. Maar gelukkig is Sprig beschikbaar voor alle reactieve wensen binnen mijn CraftCMS website.

Mijn werkwijze

Wil je mijn hulp inschakelen of heb je een tof CraftCMS project waar je een developer voor nodig hebt? Ik werk het liefst volledig aan de frontend. Ik ben flexibel in mijn werkomgeving, maar ik merk dat DDEV aan populariteit wint en het samenwerken aan CraftCMS projecten vereenvoudigd. Daarnaast werk ik het liefst met TailwindCSS. Dit maakt het bouwen van maatwerk templates nog efficiënter. Maar projecten in Bootstrap of custom SCSS zijn ook geen probleem.

Wat voorgaande klanten over mij zeggen

"Erg mooie website in elkaar gezet voor ons! Goede communicatie en erg flexibel. Zeker een aanrader."

star star star star star
Tom Albers

"Dennis heeft de website van mijn bedrijf gemaakt. Naast dat deze functioneel en mooi is denkt hij ook aan de SEO. Ook kan ik altijd bij hem terecht voor een aanpassing of uitbreiding van de website."

star star star star star
Wendy de Blouwe

"Wij zijn zeer tevreden met de diensten en werkwijze van Dennis, levert maatwerk aan de hand van je vraagstelling. Deskundig, professioneel, accuraat en "sturend" naar het resultaat voor de lange termijn. Een aanrader!" star star star star

star star star star star
L. Engels