Webshop laten maken.

Wil je een eigen online webwinkel beginnen? Wij bouwen je webshop van A tot Z

home Home
>
Webshop laten maken
Laat je nieuwe webshop maken:

Wil je een nieuwe webshop laten maken? Vul je gegevens in en ontvang een gratis voorstel in je mailbox.

Je gegevens worden versleuteld verstuurd *

Webshop laten maken?

Wil je een webshop laten maken? Goed idee. Of je nu een compleet nieuwe webshop wil laten maken of een bestaande webshop nieuw leven in wil blazen. Wij maken de beste, snelste en best vindbare websites van Nederland. Hoe we zorgen dat jouw toekomstige webshop succesvol gaat worden? Dat lees je hieronder.

Ha, ik ben Dennis en samen met mijn team bouwen wij geweldigde webshops voor onze klanten. Als jij geen zin hebt in langdradige vergaderingen, slechte communicatie en veel poespas laat ons dan je website maken. We zijn een groepje vakidioten bij elkaar die snel en nauwkeurig werken. Niet voor niets beoordelen onze klanten ons met een 4.8 uit 5. We garanderen dat je Shopify webshop van topkwaliteit is.

Ben je benieuwd hoe het laten maken van een webshop werkt?

Het ontwikkelproces van een webshop is vrij eenvoudig. Vooral op een volwassen platform als Shopify. Als ontwikkelaars hechten wij veel waarde aan de mogelijkheid om maatwerk te creëren. Zo kunnen we inspelen op de ontwikkelingen binnen de markt en onze klanten voorzien in alle mogelijke wensen. Hieronder leggen we uit hoe wij onze webshops maken en hoe dit proces helpt om van jouw toekomstige webshop een succes te maken.

Stap 1: De offerteaanvraag

Een nieuwe webshop laten maken begint met een offerte. Na het inventariseren van je wensen aanvraag stellen we altijd binnen 60 minuten een offerte voor je op. We maken een overzicht van alle functies en de bijkomende kosten die hierbij komen kijken. Je kunt bij het maken van een webshop zo gek doen als je wil. Daarom willen we alle kosten inzichtelijk maken zodat je precies kunt kiezen welke functies je wel en welke functies niet nodig zijn in je nieuwe webshop.

Stap 2: Akkoord offerte

Nadat we akkoord op de offerte hebben ontvangen gaan we aan de slag om je website snel en vakkundig te realiseren. We plannen een meeting met de betrokken ontwikkelaars en zorgen dat ze volledig op de hoogte zijn van alle functies van de betreffende webshop. Is er maatwerk besproken? Geen punt, onze ontwikkelaars hebben jaren ervaring en staan enthousiast klaar om het project met beiden handen aan te pakken.

Dag 3: het ontwerp

Om je een goed beeld te geven van hoe de webshop er precies uit komt te zien realiseren we eerst een volledig ontwerp. Dit is een grafische weergave van de webshop waarmee we snel kunnen werken. Je krijgt direct een beeld van hoe je toekomstige webshop er uit komt te zien en kunt eventuele wijzigingen kosteloos doorgeven. Zodra het ontwerp is uitgewerkt zullen aanpassingen aan het ontwerp gefactureerd moeten worden.

Dag 4: Testen en opleveren

Je webshop is bijna klaar om live te gaan! Het team dat aan je webshop heeft gewerkt gaat samen het testproces in. In dit proces testen we de gehele webshop in alle bekende browsers. Denk hierbij aan Safari, Internet Explorer, Chrome en Firefox. Ook testen we de nieuwe webshop via verschillende apparaten. We testen je webshop op een iPhone, Android toestel en natuurlijk via laptop en desktop computers. Alleen zo weten we zeker dat de webshop goed te gebruiken is door al je klanten.

Den Bosch

Shopify webshop laten maken

Wil je een shopify webshop laten maken? Dat is een strak plan. Shopify is een van de meest gebruikte e-commerce oplossingen van dit mment. Ben je benieuwd wat een Shopify webshop ongeveer kost? In dit artikel lees je alles over het meest populare e-commerce platform van dit moment.

Het verhaal achter Shopify

In 2004 richtte Tobi, samen met zijn mede-oprichters, in eerste instantie Snowdevil op om snowboards te verkopen. Destijds werd online winkelsoftware gebouwd voor bestaande grote bedrijven die online overstapten. Het was ongelooflijk duur, onnodig ingewikkeld en woedend inflexibel. Lutke, een software-engineer, is gefrustreerd door de beschikbare e-commerceplatforms en ontwerpt vervolgens een geheel nieuwe tool waarmee Snowdevil werkt. Ontevreden over de beschikbare e-commerce-opties, ontwierp en creëerde Lutke nieuwe software om Snowdevil uit te voeren, maar het werd al snel duidelijk dat de software waardevoller was dan de site.

Geïnspireerd door zijn ervaringen met Snowdevil, werd Shopify officieel gelanceerd als een set tools voor verkopers om hun eigen sites te bouwen. Shopify concentreerde zich op de essentie, zoals aanpasbare winkelsjablonen, bijgehouden bestelfeeds, voorraadorganisatie en betalingsverwerking en PayPal / creditcard-integratie. Shopify's hoge mate van maatwerk legt de basis voor de verschuiving van een tool naar een platform.

Wat kost een shopify webshop?

Je kunt een Shopify webshop 14 dagen gratis uitproberen. Daarna kent het platform drie verschillende prijsklasse.

Hoe werkt Shopify?

Shopify is een platform waarmee je zonder veel technische kennis een professionele webshop kunt maken. De webshops van Shopify zien er out-of-the-box prachtig uit en zijn eenvoudig te customizen wanneer nodig. Daarnaast kent Shopify een bijzonder sterke infrastructuur om de e-commerce producten in de webshop vindbaar te maken via Google.

Met de Shopify pagina editor pas je eenvoudig je webshop aan. Je hebt de mogelijkheid om het lettertype, de kleuren en alle afbeeldingen van de webshop aan te passen. Het Shopify platform geeft je alle vrijheid om je webshop volledig naar wens te laten maken.

De Shopify Analytics tool helpt je om te zien hoeveel bezoekers er op je webshop actief zijn. Daarnaast zie je eenvoudig hoeveel terugkerende klanten er zijn geweest. Alle statistieken in de Shopify Analytics tool zorgen er voor dat je meer kunt leren over je bezoekers en je webshop hier eenvoudig op aan te passen.

De Shopify apps zorgen er voor dat je een eenvoudige webshop kunt veranderen in een ultieme e-commerce oplossing. Denk hierbij aan nieuwsbrieven, social media koppelingen, voorraad beheer en advertentiemogelijkheden. Shopify apps worden gemaakt door developers over de hele wereld. Voor ieder vraagstuk is waarschijnlijk een passende app te vinden. Als je een Shopify webshop laat maken is het verstandig te overleggen welke apps de Shopify webshop gaat gebruiken. Ook kun je in kaart brengen of je misschien een partij moet inschakelen om een maatwerk Shopify app te laten schrijven. Zo kun je zelfs met zeer specifieke wensen een prachtige webshop laten maken.

Vergeet niet dat Shopify een van de aller gebruiksvriendelijkse e-commerce oplossingen is van dit moment. Het zal in het begin even zoeken zijn. Maar wanneer je tijd investeert om het platform te leren kennen, jezelf goed laat adviseren en vol goede moed begint zul je snel merken dat je een van de beste webshops van de wereld kunt opzetten via het prachtige platform van Shopify.