Website laten maken 's-Hertogenbosch.

Wil je een nieuwe website laten maken in Den Bosch? Ik maak een professionele website die goed vindbaar is in Google.

home Home
>
Den Bosch
Vraag een offerte aan:

Wil je een nieuwe website laten maken? Vul je gegevens in en ontvang een gratis voorstel in je mailbox.

Je gegevens worden versleuteld verstuurd *
Alles voor je nieuwe website

Website laten maken Den Bosch?

Je wil graag een nieuwe website laten maken in Den Bosch? Dan ben je hier aan het goede adres. Hieronder leg ik uit hoe ik met een nieuwe website de vindbaarheid van je organisatie verhoog.

Je huidige website is verouderd, traag én slecht vindbaar in Google. Het is tijd voor een nieuwe site.

Ik zie vaak dat websites naar loop van tijd geen aandacht meer krijgen. De site werkt niet naar behoren. De website lekt belangrijke gegevens en de site is nauwelijks vindbaar in de zoekresultaten.

Tijd voor verandering. Met een maatwerk website ben je verzekerd van een gebruiksvriendelijke en altijd up-to-date website. Hoe dat werkt? Dat leg ik hieronder uit.

Een complete website inclusief een professioneel design, overtuigende webteksten en solide CMS koppeling. Al vanaf €79,- per maand profiteer je van de voordelen van een krachtige en goed vindbare website.

Ervaar de voordelen van een complete website

Met een slimme en complete websites bereik je potentiële klanten voor je bedrijf.

Eenvoudig CMS

Het meest gebruiksvriendelijke CMS van dit moment CraftCMS laat je alles aan je website aanpassen waar en wanneer je wil.

Maatwerk design

Het ontwerp van je website (uitgewerkt in Figma) wordt volledig toegepast op de huidige situatie en doelen van je bedrijf.

Goed vindbaar

Al onze websites staan binnen 6 maanden bovenaan in Google op relevante zoekwoorden. Gegarandeerd.

Hoge prestaties

CraftCMS is tot wel 10x sneller dan traditionele content management systemen zoals WordPress.

Goed beveiligd

Persoonsgegevens worden via een beveiligde verbinding verwerkt en worden opgeslagen in een extra beveiligde database.

GDPR gecertificeerd

De privacy van je huidige en toekomstige klanten staan centraal. Onze sites zijn volledig GDPR gecertificeerd.

star star star star star
"Dennis heeft de website van mijn bedrijf gemaakt. Naast dat deze functioneel en mooi is, denkt hij ook aan de vindbaarheid van de website. Dat niet alleen. Ook kan ik altijd bij hem terecht met vragen, voor aanpassingen en uitbreiding van de website."
Wendy de Blouwe

Wil je een goed vindbare website laten maken?

We sturen je een e-mail met alle nodigde informatie

Je nieuwe website in Google

Websites die goed gevonden worden in Google presteren beter. Daarom maak ik uitsluitend maatwerk websites die uiterst goed vindbaar zijn in zoekmachines. Hoe dat werkt?

Google is de meest bezochte website ooit. We maken met z'n alle de hele dag door gebruik van de zoekgigant. We zijn continu op zoek naar informatie en gebruiken Google om deze te vinden.

Misschien hebben we een nieuwe website nodig? Misschien zijn we op zoek zonwering. Of misschien staan we op het punt een nieuw snowboard te kopen. Wat het probleem ook is, in Google vind je de mensen die op zoek zijn naar een oplossing.

Het zit zo:

Iedereen die Google gebruikt heeft een specifiek doel. De zoekintentie. In plaats van een "online visitekaartje" te maken wil je achterhalen wat de zoekintentie van potentiële klanten is en je website hierop aansluiten.

Dit doe je door het zoekgedrag van potentiële klanten te analyseren. Welke problemen ervaren ze? Naar welke oplossing zijn ze op zoek? Welke zoektermen gebruiken ze hiervoor? Zodra je weet waarop je potentiële klanten zoeken en welke zoektermen ze gebruiken ga je onderzoeken hoe je het beste antwoord kunnen geven op de vragen die via Google worden gesteld.

Wanneer je deze strategie zorgvuldig uitwerkt merk je dat je een duidelijk stappenplan bezit waarbij je content genereert die aansluit op de zoekintentie van potentiële klanten. Het resultaat? Google zal merken dat je website belangrijke informatie toont en zal hier bezoekers naartoe sturen zodra zij naar deze informatie op zoek zijn.

Jouw nieuwe website:

  • Uniek ontwerp
  • Altijd goed vindbaar in Google
  • Hoge conversie
  • Binnen 14 dagen online
  • Geoptimaliseerde landingspagina's
  • Google Analytics koppeling
  • Gebruiksvriendelijk CMS

Hoe werkt website laten maken in Den Bosch?

Een goede website zorgt dat je gevonden wordt door potentiële klanten en je bedrijf laat groeien. Maar hoe gaat het in zijn werk? Wat gebeurt er achter de schermen zodra je er voor kiest om een website te laten maken?

Allereerst is het van belang welk type website je wil laten maken. Je kunt je voorstellen dat een webshop laten maken anders verloopt dat een doorsnee bedrijfswebsite. In beide gevallen beginnen we met een ontwerp. Hoe komt de website er uiteindelijk uit te zien?

De ontwerpfase

In de ontwerpfase werkt de ontwerper de website visueel uit. Je krijgt direct een beeld van hoe de website aanvoelt voor de eindgebruiker en hoe de pagina’s met elkaar gaan samenwerken. Het voordeel van een ontwerp is dat deze snel is aan te passen. De ontwerper werkt je website uit in een designtool genaamd Figma. In Figma kan de designer je volledige website naar wens aanpassen, bepaalde elementen verplaatsen of zonder moeite vervangen. Zodra een website technisch is uitgewerkt ligt dit wat lastiger. De ontwikkelaar moet meer tijd steken in het uitwerken van de elementen en ook het aanpassen kost meer tijd. En inderdaad: dit maakt je website erg duur.

De ontwikkelfase

Zodra het ontwerp volledig naar wens is gaan de developers of de developer aan de slag om de website technisch uit te werken. Dit gebeurt door middel van code. Alle websites die je ooit hebt bezocht draaien op dezelfde code. De taal waarin deze code geschreven is: HTML en CSS en voor de wat geavanceerdere websites JavaScript.

Een goede ontwikkelaar is in staat een ontwerp pixel-perfect over te nemen. Je website zal goed werken op diverse apparten. Denk aan een iPhone, tablet, MacBook of desktop PC.

De testfase

Zodra de developer het ontwerp heeft vertaald naar code is het tijd om de website te testen. De website moet in verschillende browser werken. Denk aan FireFox, Google Chrome en Safari. Door de verschillen in deze browsers is het mogelijk dat bepaalde elementen op Safari goed werken, maar bijvoorbeeld in Google Chrome verkeerd worden weergegeven. Daarom is testen van groot belang.

Zoekmachine optimalisatie

Alles om succes te behalen via zoekmachines zoals Google en DuckDuckGo

Applicatie laten maken

Je doelgroep bereiken via hun favorieten kanalen? Apps voor IOS en Android

Maatwerk betaalsystemen

Betalingen ontvangen via je website of applicatie? Maatwerk betaaloplossingen

Webshop laten maken

Webshop nodig? Wij maken professionele Shopify webshops voor ondernemers

Website laten maken Den Bosch

Den Bosch, hoofdstad van Bourgondisch Brabant. Maar wist je dat Den Bosch in hoog tempo innoveert? Niet voor niets is het Innovatie Kwartier dé plek om te wonen en werken. Het Innovatie Kwartier, gelegen in het gelijknamige Paleiskwartier is de broedplaats van veel online start -en scaleups. Wist je dat de grootste voucher website van Nederland het Paleiskwartier als thuishaven heeft?

Goedkope website laten maken

Wij noemen het liever een voordelige website laten maken. Onze websites ogen namelijk alles behalve goedkoop. Heb je zojuist gezocht op "Website laten maken Den Bosch?" en ben je op deze pagina beland? Goed nieuws! Je zit goed. Op deze pagina vertellen we precies waarom wij jouw website moeten maken en vertellen we wat alle voordelen zijn van website laten maken Den Bosch! Dus ben je op zoek naar een nieuwe website? Kies ons voor website laten maken in Den Bosch!

Wat kost het om een website te laten maken? De gemiddelde kosten van een website liggen tussen de 4.000 en 8.000 euro voor maatwerk websites. Standaard WordPress website worden voor enkele honderden euro's aangeboden. Hier zijn de kosten voor het onderhoud normaal gesproken hoger dan gemiddeld.

Kosten eenmaligKosten
Ontwerpkosten€800 - €1200
Codering website€1200 - €1800
Koppeling CMS
€500
Schrijven (SEO) teksten
€750
Totaal:
€ 4250,- eenmalig

Duur, niet waar? Bij ons laat je al een website maken vanaf €79 euro per maand!

Kosten per maand
Kosten
Domeinnaam + hosting
€10 - €15
Beveiliging en updates
€75
E-mail
€5
Totaal:
€ 95,- per maand

Zoals hierboven te zien is worden de kosten door diverse factoren bepaald. Wij hebben alle kostenposten bekeken en ze tot het minimum beperkt. Het resultaat? Een laag vast bedrag per maand. Bekijk de competitieve prijzen op onze tarieven pagina op deze website.

Waarom Dennis Adriaansen?

Ik vind het belangrijk dat mijn klanten tevreden zijn en zelf ervaren hoe het is als een website effectief is en omzetverhogend werkt. Samen met mijn team werk ik net zo lang tot je 100% tevreden bent.

Hoe verloopt het onderhoud van de site?

Een website heeft net als een personenauto onderhoud nodig. Daarom werken we ook na het opleveren van de website hard om je website up-to-date te houden. We monitoren al onze websites en installeren alle updates zo snel als we kunnen. Wat nog beter is: alle onderhoudskosten zitten in het maandbedrag imbegrepen. Zo heb je geen omkijk naar je website en weet je zeker dat je website 24 uur bereikbaar is.

Daarnaast kan het voorkomen dat je er zelf even niet uit komt. Je hebt een idee om je website te verbeteren maar dat lijkt in de huidige vorm niet mogelijk te zijn. Het enige wat je hoeft te doen is het verzoek door te geven. De ideeën, de uitbreidingen of de aanpassingen worden altijd binnen 48 uur verwerkt.

Je website wordt gebouwd volgens de meest recente standaarden. Dit betekent dat de website wordt beveiligd met een SSL certificaat en dat alle contactformulieren worden voorzien van spamfilters en beveiliging.

Wat is een SSL certificaat vraag je je af?

Een SSL certificaat is een digitaal certificaat waarmee de browser beveiligde verbinding maakt met de server. Deze beveiligde verbinding zorgt voor een veilige overdracht van gegevens. De gegevens die over de verbinding worden verstuurd worden met encriptie algoritmes beveiligd en zijn niet leesbaar door derde partijen. Enkel de browser en server hebben toegang tot de gegevens.

Websites met een valide SSL certifcaat zijn te herkennen aan het (soms groene) slotje in de browser. Wanneer het slotje aanwezig is en de website als veiligd wordt beschouwd werkt je website volgens het HTTPS protocool en worden de gegevens op je nieuwe website veilig verstuurd.

Is de website goed vindbaar?

Onderzoek laat zien dat ruim 90% van alle websites Google als enkele bron van bezoekers heeft. De vindbaarheid van een website bepaalt de mate van succes die nieuwe websites ervaren. Daarom is het vindbaar maken van je nieuwe site een hoge prioriteit voor ons.

We maken onze websites goed vindbaar door technische optimalisatie en content marketing te combineren. Een voor Google technisch geoptimaliseerde pagina wordt door Google goed geindexeerd. Wanneer we zorgen dat de pagina's van je te laten maken website sterke content bevatten weten we veel waardevolle informatie in de zoekresultaten te krijgen waardoor de website een hoge domein autoriteit krijgt en dus goed vindbaar is.

Het conversiepercentage is een percentage van je bezoekers die daadwerkelijk de handeling uitvoeren waarvoor de website ontworpen is. Dit kan een het zijn van een betaling, een offerte aanvraag of het invullen van het contactformulier. Met conversie optimalisatie analyseren we hoe de website presteert en verbeteren we het percentage door slimme aanpassingen door te voeren.

Al het harde werk is natuurlijk niet voor niets. Als website-eigenaar wil je het effect van je website meten. Daarom installeren op alle onze websites zogeheten conversietracking software. Dit stukje software houdt zeer nauwkeurig bij hoeveel bezoekers er op je website komen, hoe deze bezoekers je hebben gevonden en welke handelingen ze allemaal uitvoeren. Vervolgens analyseren we deze gegevens om te bekijken hoe we de website kunnen optimaliseren. Wij houden conversies bij via Google Analytics Google Search Console.

Veelgestelde vragen