Website laten maken in Den Bosch?.

Op zoek naar "website laten maken Den Bosch?" Ik maak een professionele website die goed vindbaar is in Google.

home Home
>
Den Bosch
Vraag een offerte aan:

Wil je een nieuwe website laten maken? Vul je gegevens in en ontvang een gratis voorstel in je mailbox.

Je gegevens worden versleuteld verstuurd *
Alles voor je nieuwe website

Website laten maken Den Bosch

Je wil graag een nieuwe website laten maken in Den Bosch? Dan ben je hier aan het goede adres. Een complete website inclusief een professioneel design, overtuigende webteksten en solide CMS koppeling. Al vanaf €79,- per maand profiteer je van de voordelen van een krachtige en goed vindbare website.

Een effectieve website bestaat uit meer dan een strak design. Een effectieve website draagt bij aan het behalen van je online doelstellingen. Laat je ons je website maken? Dan weet je zeker dat je:

Ik ben Dennis Adriaansen. De afgelopen jaren heb ik voor veel toonaangevende bedrijven in Den Bosch mogen werken. Tegenwoordig help ik bedrijven en ondernemers het uiterste uit hun website te halen. Ik help ze met het realiseren van professionele websites die goed vindbaar zijn in Google.

Websites die goed gevonden worden in Google presteren beter. Daarom maak ik uitsluitend maatwerk websites die uiterst goed vindbaar zijn in zoekmachines. Hoe dat werkt?

Google is de meest bezochte website ooit. Je klanten maken elke dag gebruik van Google. Ze zijn continu op zoek naar informatie en gebruiken de zoekmachine om deze informatie te vinden.

Misschien hebben ze een nieuwe website nodig? Misschien zijn ze op zoek zonwering. Of misschien staan ze op het punt een nieuw snowboard te kopen. Wat het probleem ook is, in Google vind je de mensen die op zoek zijn naar een oplossing.

Dit doe je door het zoekgedrag van potentiële klanten te analyseren. Welke problemen ervaren ze? Naar welke oplossing zijn ze op zoek? Welke zoektermen gebruiken ze hiervoor? Zodra je weet waarop je potentiële klanten zoeken en welke zoektermen ze gebruiken lukt het je om deze potentiële via Google te bereiken.

Maar dan heb je eerst een nieuwe website nodig.

Recente projecten

In onze cases lees je welke werkzaamheden we voor onze klanten hebben mogen uitvoeren en nog belangrijker: welke resultaten we met die werkzaamheden hebben behaald.

Hoe werkt het?

Een goede website zorgt dat je gevonden wordt door potentiële klanten en je bedrijf laat groeien. Maar hoe gaat het in zijn werk? Wat gebeurt er achter de schermen zodra je er voor kiest om een website te laten maken?

Allereerst is het van belang welk type website je wil laten maken. Je kunt je voorstellen dat een webshop laten maken anders verloopt dat een doorsnee bedrijfswebsite. In beide gevallen beginnen we met een ontwerp. Hoe komt de website er uiteindelijk uit te zien?

Stap 1: de ontwerpfase

In de ontwerpfase werkt mijn collega de website visueel uit. Je krijgt direct een beeld van hoe de website aanvoelt voor de eindgebruiker en hoe de pagina’s met elkaar gaan samenwerken. Het voordeel van een ontwerp is dat deze snel is aan te passen. Bij het ontwerpen werken we je website visueel uit in een designtool genaamd Figma. In Figma kunnen we de volledige website naar wens aanpassen, bepaalde elementen verplaatsen of zonder moeite vervangen. Zodra een website technisch is uitgewerkt ligt dit wat lastiger. De ontwikkelaar moet meer tijd steken in het uitwerken van de elementen en ook het aanpassen kost meer tijd. En inderdaad: dit maakt je website erg duur.

Stap 2: de ontwikkelfase

Zodra het ontwerp volledig naar wens is gaan de developers of de developer aan de slag om de website technisch uit te werken. Dit gebeurt door middel van code. Alle websites die je ooit hebt bezocht draaien op dezelfde code. De taal waarin deze code geschreven is: HTML en CSS en voor de wat geavanceerdere websites JavaScript.

Een goede ontwikkelaar is in staat een ontwerp pixel-perfect over te nemen. Je website zal goed werken op diverse apparten. Denk aan een iPhone, tablet, MacBook of desktop PC.

Stap 3: de testfase

Zodra de developer het ontwerp heeft vertaald naar code is het tijd om de website te testen. De website moet in verschillende browser werken. Denk aan FireFox, Google Chrome en Safari. Door de verschillen in deze browsers is het mogelijk dat bepaalde elementen op Safari goed werken, maar bijvoorbeeld in Google Chrome verkeerd worden weergegeven. Daarom is testen van groot belang.

Wat kost het?

Wat kost het om een website te laten maken? De gemiddelde kosten van een website liggen tussen de 4.000 en 8.000 euro voor maatwerk websites. Standaard WordPress website worden voor enkele honderden euro's aangeboden. Hier zijn de kosten voor het onderhoud normaal gesproken hoger dan gemiddeld.

Kosten eenmaligKosten
Ontwerpkosten€800 - €1200
Codering website€1200 - €1800
Koppeling CMS€500
Schrijven (SEO) teksten
€750
Totaal:
€ 4250,- eenmalig

Duur, niet waar? Bij ons laat je al een website maken vanaf €79 euro per maand!

Kosten per maand
Kosten
Domeinnaam + hosting
€10 - €15
Beveiliging en updates
€75
E-mail
€5
Totaal:
€ 95,- per maand

Zoals hierboven te zien is worden de kosten door diverse factoren bepaald. Wij hebben alle kostenposten bekeken en ze tot het minimum beperkt. Het resultaat? Een laag vast bedrag per maand. Bekijk de competitieve prijzen op onze tarieven pagina op deze website.

Website Compleet

€699 / €499 p.m

 • IconTick Professioneel design
 • IconTick Onbeperkt aantal pagina’s
 • IconTick Inclusief CMS koppeling
 • IconTick Inclusief teksten (max 10 pagina’s)
 • IconTick Maatwerk in begrepen
 • IconTick Inclusief SEO optimalisatie
 • IconTick Landingspagina’s
 • IconTick Conversieoptimalisatie
 • IconTick E-mailmarketing
 • IconTick Bovenaan in Google
 • IconTick Onbeperkt aantal formulieren
 • IconTick A/B testen
 • IconTick Zeer snelle laadtijd
Meest gekozen
Website + SEO

€229 / €189 p.m

 • IconTick Professioneel design
 • IconTick Onbeperkt aantal pagina’s
 • IconTick Inclusief CMS koppeling
 • IconTick Inclusief teksten (max 10 pagina’s)
 • IconTick Maatwerk in begrepen
 • IconTick Inclusief SEO optimalisatie
 • IconTick Landingspagina’s
 • IconTick Conversieoptimalisatie
 • IconTick E-mailmarketing
 • IconTick Bovenaan in Google
 • IconTick Onbeperkt aantal formulieren
 • IconTick A/B testen
 • IconTick Zeer snelle laadtijd
Website Starter

€79 / per maand

 • IconTick Professioneel design
 • IconTick Onbeperkt aantal pagina’s
 • IconTick Inclusief CMS koppeling
 • IconTick Inclusief teksten (max 10 pagina’s)
 • IconTick Maatwerk in begrepen
 • IconTick Inclusief SEO optimalisatie
 • IconTick Landingspagina’s
 • IconTick Conversieoptimalisatie
 • IconTick E-mailmarketing
 • IconTick Bovenaan in Google
 • IconTick Onbeperkt aantal formulieren
 • IconTick A/B testen
 • IconTick Zeer snelle laadtijd

Waarom wij?

Met 10 jaar ervaring in website ontwikkeling, zoekmachine marketing en conversieoptimalisatie bouwen wij razendsnelle websites en zorgen we dat deze bijdragen aan het behalen van je (online)doelstellingen van dit jaar. Met onze goedkoopste optie van €79,- per maand kan je al een hele mooie website laten maken door ons.

Niet goed? Geld terug.

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteiten. Presteert de website onvoldoende? Dan krijg je de laatste betaling kosteloos teruggestort en gaan we samen kijken wat er voor nodig is om de website naar het niveau te tillen dat je ogen hebt.

Hiermee kunnen we helpen.

Een goede website is voorzien van een strak design en goed leesbare teksten. Maar daar stopt het niet. Een goede website moet goed vindbaar zijn en websitebezoekers een positieve gebruikerservaring bieden.

Website laten maken

Het maken van overtuigende en goed vindbare websites

Zoekmachine optimalisatie

Alles om succes te behalen via zoekmachines zoals Google en DuckDuckGo

Webshop laten maken

Webshop nodig? Wij maken professionele Shopify webshops voor ondernemers

Website laten maken in Den Bosch?

Ben je ondernemer en gevestigd in of rondom Den Bosch en wil je een nieuwe website laten maken? Dat is een slimme keuze. Een goede website heeft positief effect op de omzet van je bedrijf. Wanneer je kiest voor maatwerk, een uniek ontwerp en investeert in het vindbaar maken van je site merkt je dat je je doelgroep eenvoudig kunt bereiken.

Zelfs voor maatwerk projecten is een grote investering vooraf niet nodig. Je betaalt de website eenvoudig per maand middels automatisch incasso. Zo bent je verzekerd van een betaalbare website van hoge kwaliteit. Al vanaf €79,- per maand bent je online vindbaar voor potentiële klanten.

Over de digitale wereld in Den Bosch

Den Bosch, hoofdstad van Bourgondisch Brabant. Maar wist je dat Den Bosch in hoog tempo innoveert? Niet voor niets is het Innovatie Kwartier dé plek om te wonen en werken. Het Innovatie Kwartier, gelegen in het gelijknamige Paleiskwartier is de broedplaats van veel online start -en scaleups. Wist je dat de grootste voucher website van Nederland het Paleiskwartier als thuishaven heeft?

Waarom Dennis Adriaansen?

Ik vind het belangrijk dat mijn klanten tevreden zijn en zelf ervaren hoe het is als een website effectief is en omzetverhogend werkt. Samen met mijn team werk ik net zo lang tot je 100% tevreden bent.

Hoe verloopt het onderhoud van de site?

Een website heeft net als een personenauto onderhoud nodig. Daarom werken we ook na het opleveren van de website hard om je website up-to-date te houden. We monitoren al onze websites en installeren alle updates zo snel als we kunnen. Wat nog beter is: alle onderhoudskosten zitten in het maandbedrag imbegrepen. Zo heb je geen omkijk naar je website en weet je zeker dat je website 24 uur bereikbaar is.

Daarnaast kan het voorkomen dat je er zelf even niet uit komt. Je hebt een idee om je website te verbeteren maar dat lijkt in de huidige vorm niet mogelijk te zijn. Het enige wat je hoeft te doen is het verzoek door te geven. De ideeën, de uitbreidingen of de aanpassingen worden altijd binnen 48 uur verwerkt.

Je website wordt gebouwd volgens de meest recente standaarden. Dit betekent dat de website wordt beveiligd met een SSL certificaat en dat alle contactformulieren worden voorzien van spamfilters en beveiliging.

Wat is een SSL certificaat vraag je je af?

Een SSL certificaat is een digitaal certificaat waarmee de browser beveiligde verbinding maakt met de server. Deze beveiligde verbinding zorgt voor een veilige overdracht van gegevens. De gegevens die over de verbinding worden verstuurd worden met encriptie algoritmes beveiligd en zijn niet leesbaar door derde partijen. Enkel de browser en server hebben toegang tot de gegevens.

Websites met een valide SSL certifcaat zijn te herkennen aan het (soms groene) slotje in de browser. Wanneer het slotje aanwezig is en de website als veiligd wordt beschouwd werkt je website volgens het HTTPS protocool en worden de gegevens op je nieuwe website veilig verstuurd.

Is de website goed vindbaar?

Onderzoek laat zien dat ruim 90% van alle websites Google als enkele bron van bezoekers heeft. De vindbaarheid van een website bepaalt de mate van succes die nieuwe websites ervaren. Daarom is het vindbaar maken van je nieuwe site een hoge prioriteit voor ons.

We maken onze websites goed vindbaar door technische optimalisatie en content marketing te combineren. Een voor Google technisch geoptimaliseerde pagina wordt door Google goed geindexeerd. Wanneer we zorgen dat de pagina's van je te laten maken website sterke content bevatten weten we veel waardevolle informatie in de zoekresultaten te krijgen waardoor de website een hoge domein autoriteit krijgt en dus goed vindbaar is.

Het conversiepercentage is een percentage van je bezoekers die daadwerkelijk de handeling uitvoeren waarvoor de website ontworpen is. Dit kan een het zijn van een betaling, een offerte aanvraag of het invullen van het contactformulier. Met conversie optimalisatie analyseren we hoe de website presteert en verbeteren we het percentage door slimme aanpassingen door te voeren.

Al het harde werk is natuurlijk niet voor niets. Als website-eigenaar wil je het effect van je website meten. Daarom installeren op alle onze websites zogeheten conversietracking software. Dit stukje software houdt zeer nauwkeurig bij hoeveel bezoekers er op je website komen, hoe deze bezoekers je hebben gevonden en welke handelingen ze allemaal uitvoeren. Vervolgens analyseren we deze gegevens om te bekijken hoe we de website kunnen optimaliseren. Wij houden conversies bij via Google Analytics Google Search Console.

Dus:

Wil je een website laten maken in Den Bosch? Ben je op zoek naar een betrouwbare en professionele ontwikkelaar die in no-time een splinternieuwe website maakt? Neem contact op via e-mail, het formulier op deze pagina of bel mij op +31 6 836 755 96.

star star star star star
"Dennis heeft de website van mijn bedrijf gemaakt. Naast dat deze functioneel en mooi is, denkt hij ook aan de vindbaarheid van de website. Dat niet alleen. Ook kan ik altijd bij hem terecht met vragen, voor aanpassingen en uitbreiding van de website."
Wendy de Blouwe

Waarom een nieuwe website laten maken in Den Bosch?

Heb je nog twijfels? Een nieuwe website laten maken kent veel voordelen. Hieronder staan 5 voordelen en redenen waarom je in Den Bosch je nieuwe website moet laten maken.

1. Adverteren

Ben je van plan een Google Ads campagne te draaien? Dan is je website de plek waar je de bezoekers naartoe stuurt. Dit geldt voor alle platforms waarop je wil adverteren. Een moderne website voorzien van de laatste technieken zorgt dat je alles uit je advertentiebudget haalt. Ben je van plan om te adverteren? Dan is het slim om een goede website te laten maken!

2. Presentatie

Een website laten maken stelt je in staat om je bedrijf of organisatie te presenteren zoals jij dat wil. Bekijk de website van Apple eens. Zij presenteren zichzelf op een unieke wijze. Nergens anders komt de kracht, souplesse en luxe uitstraling van Apple zo tot zijn recht als op hun eigen website.

3. Groot bereik

Viraal gaan via social media? Dat is de droom die maar voor weinig mensen echt uit komt. Wanneer je de poging wil wagen en actief op social media inzet is je website de plek om al deze geïnteresseerde volgers naartoe te sturen.

4. Bovenaan in zoekmachines

Websites die hoog in Google staan hebben een enorm bereik. Op verschillende zoektermen wordt tot wel 1.000 en 10.000 keer per maand gezocht. Stel je eens voor als je bovenaan staat op deze zoekwoorden. Je website bereikt iedere dag een groot aantal potentiële klanten.

5. Extra dienstverlening

Voorzie je jouw bestaande klanten regelmatig van nieuwe informatie? Stellen zij vaak dezelfde vragen of denk je de dienstverlening naar bestaande klanten te kunnen vergemakkelijken? Een nieuwe website biedt kansen om je klantenservice te verbeteren. Denk bijvoorbeeld eens aan een FAQ pagina waarop alle vragen die klanten vaker stellen worden beantwoordt.

Waarom wij?

Met 10 jaar ervaring in website ontwikkeling, zoekmachine marketing en conversieoptimalisatie bouwen wij razendsnelle websites en zorgen we dat deze bijdragen aan het behalen van je (online)doelstellingen van dit jaar. Met onze goedkoopste optie van €79,- per maand kan je al een hele mooie website laten maken door ons.

Niet goed? Geld terug.

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteiten. Presteert de website onvoldoende? Dan krijg je de laatste betaling kosteloos teruggestort en gaan we samen kijken wat er voor nodig is om de website naar het niveau te tillen dat je ogen hebt.

Veelgestelde vragen