Website laten maken in Den Bosch?

Professioneel en betaalbaar

Je wil graag een nieuwe website laten maken in Den Bosch? Dan ben je hier aan het goede adres. Ik maak een professionele website inclusief een professioneel design, overtuigende webteksten en solide CMS koppeling. Ervaar zelf de voordelen van een krachtige website en goed vindbare website.

Ik ben Dennis Adriaansen. De afgelopen jaren heb ik voor veel toonaangevende bedrijven in Den Bosch mogen werken. Tegenwoordig help ik bedrijven en ondernemers het uiterste uit hun website te halen. Ik help ze met het realiseren van professionele websites die goed vindbaar zijn in Google en voldoen aan de W3C standaarden.

Goed vindbaar in Google

Websites die goed gevonden worden in Google presteren beter. Daarom maak ik uitsluitend maatwerk websites die uiterst goed vindbaar zijn in zoekmachines.

Potentiële klanten maken dagelijks gebruik van Google. Ze zijn continu op zoek naar informatie en gebruiken zoekmachines zoals Google om deze informatie te vinden.

Ik zorg dat je website goed is ingericht voor zowel Google als je bezoekers. Wil je meer weten over de vindbaarheid van je nieuwe website? Bekijk de SEO-pagina op mijn website waarin ik uitleg hoe ik mijn website SEO-vriendelijk maak.

Altijd up-to-date

Een website heeft net als een personenauto onderhoud nodig. Daarom werken we ook na het opleveren van de website hard om je website up-to-date te houden. We monitoren al onze websites en installeren alle updates zo snel als we kunnen.

Wat nog beter is: alle onderhoudskosten zitten in het maandbedrag inbegrepen. Zo heb je geen omkijk naar je website en weet je zeker dat je website 24 uur bereikbaar is.

Sterk beveiligd

De websites die worden opgeleverd voldoen allemaal aan de Europese standaarden. Ze worden beveiligd door een Secure Sockets Layer (SSL) certificaat waarmee de gegevens van en naar de website versleuteld worden verstuurd.

Een SSL certificaat is een digitaal certificaat waarmee de browser beveiligde verbinding maakt met de server. Deze beveiligde verbinding zorgt voor een veilige overdracht van gegevens. De gegevens die over de verbinding worden verstuurd worden met encryptie algoritmes beveiligd en zijn niet leesbaar door derde partijen. Enkel de browser en server hebben toegang tot de gegevens.

Websites met een valide SSL certificaat zijn te herkennen aan het (soms groene) slotje in de browser. Wanneer het slotje aanwezig is en de website als veilig wordt beschouwd werkt je website volgens het HTTPS protocol en worden de gegevens op je nieuwe website veilig verstuurd.

Website laten maken in Den Bosch

Ben je ondernemer en gevestigd in of rondom Den Bosch en wil je een nieuwe website laten maken? Dat is een slimme keuze. Een goede website heeft positief effect op de omzet van je bedrijf. Wanneer je kiest voor maatwerk, een uniek ontwerp en investeert in het vindbaar maken van je site merkt je dat je je doelgroep eenvoudig kunt bereiken.

Zelfs voor maatwerk projecten is een grote investering vooraf niet nodig. Je betaalt de website eenvoudig per maand middels automatisch incasso. Zo bent je verzekerd van een betaalbare website van hoge kwaliteit. Al vanaf €79,- per maand bent je online vindbaar voor potentiële klanten.

Hoge kwaliteit websites

  • Een goede website bereikt nieuwe klanten
  • Een goede website houdt de aandacht vast
  • Een nieuwe website is snel, responsive en gebruiksvriendelijk
  • Je betaalt je website d.m.v. een vast laag bedrag per maand
  • Je nieuwe site is goed vindbaar in Google
  • Je site wordt binnen 14 dagen opgeleverd
  • Je past de teksten en afbeeldingen op je site eenvoudig aan
  • Je website komt inclusief een Google Analytics koppeling

Ik vind het belangrijk dat mijn klanten tevreden zijn en zelf ervaren hoe het is als een website effectief is en omzetverhogend werkt.

Meer over Den Bosch

Den Bosch, hoofdstad van Bourgondisch Brabant. Maar wist je dat Den Bosch in hoog tempo innoveert? Niet voor niets is het Innovatie Kwartier dé plek om te wonen en werken. Het Innovatie Kwartier, gelegen in het gelijknamige Paleiskwartier is de broedplaats van veel online start -en scaleups. Wist je dat de grootste voucher website van Nederland het Paleiskwartier als thuishaven heeft?

Kan ik je helpen met je website?

Veelgestelde vragen