Website laten maken Den Bosch

Wil je een website laten maken in Den Bosch? Ik help ondernemers in Den Bosch om online goed vindbaar te worden met een betaalbare website.

De juiste website voor je situatie

Ondernemers kunnen verschillende websites inzetten om hun online doelgroep te bereiken. De keuze voor een website hangt af van de doelgroep. Een traditionele bedrijfswebsite is een digitaal visitekaartje. Deze website is vooral relevant voor mensen die de organisatie al kennen. Een e-commerce website, of webshop, is bedoeld om producten te verkopen aan een groot publiek. De webshop is niet locatiegebonden, waardoor deze een groot bereik kan hebben.

Blogs, nieuwswebsites en portfolio's worden ingezet door zowel bedrijven als zelfstandig ondernemers. Blogs en portfolio's geven inzicht in de werkwijze en unieke kwaliteiten van de ondernemer. Een nieuwswebsite zorgt voor een groot bereik onder lezers en kan erg succesvol zijn. Nieuwswebsites kunnen veel verkeer verkrijgen vanuit Google Discover.

Voor nieuwe ondernemers zijn portfolio's en blogs erg belangrijk. Op deze websites kunnen beginnende ondernemers hun expertise en ontwikkelingen delen. Door deze content te delen op een platform als LinkedIn, kun je snel een gericht publiek bereiken. Zoekmachineoptimalisatie (SEO) kan ook een groot voordeel bieden.

De kosten van je website

De kosten voor het laten maken van een website in Den Bosch variëren. Een basiswebsite begint bij een vast bedrag van €79 per maand. Inclusief maatwerk zal dit rond de €139 per maand uitkomen.

Aanvullende wensen:

 • Zoekmachine optimalisatie (SEO): €250 - €500 per maand
 • Google Ads campagne: €250 - €500 per maand

De prijs om een website te laten maken in Den Bosch is altijd exclusief BTW. Voor aanvullende voorwaarden zie de algemene voorwaarden onderaan deze pagina.

Alles wat je nodig hebt onder 1 dak

Laat mij je website bouwen en je hebt een volledig functioneel systeem. Denk aan contactformulieren, online betalingen en reserveringen. Met je eigen website regel je alles wat je nodig hebt om je bedrijf te lanceren. Ook het onderhouden, beveiligen en updaten van je website is bij mij in goede handen. Kortom: je bent verzekerd van een totaalpakket.

Compleet en zelf eenvoudig aan te passen

Natuurlijk wil je zelf soms wijzigingen aan je website aanbrengen. Daarvoor richt ik je website in op Craft CMS, een van de meest gebruiksvriendelijke content platformen van dit moment. Kom je van WordPress? Dan ga je dit CMS geweldig vinden. Bij het opleveren van je website laat ik je uitgebreid zien hoe je het uiterste uit je site kunt halen. Ik ben altijd bereikbaar om je op weg te helpen.

Goed vindbaar in zoekmachines

Al mijn websites zijn standaard voor zoekmachineoptimalisatie (SEO) geoptimaliseerd. Dat betekent dat ze goed vindbaar zijn in zoekmachines zoals Google. Ik ben ervan overtuigd dat via Google de meeste klanten en opdrachten binnenkomen. Het plan is simpel: bouw goed vindbare pagina's, bereik potentiële klanten door de vragen die ze aan Google stellen te beantwoorden en laat hen in de tussentijd kennis maken met je diensten en/of producten

Website laten maken inclusief echt alles!

Mooie projecten maken vind ik het leukst om te doen. Bekijk hier enkele projecten waar ik enorm trots op ben!

 • done Inclusief domein en hosting info
 • done Een uniek design voor iedere site info
 • done Inclusief Google Analytics koppeling info
 • done Goed vindbaar in zoekmachines info
 • done Contact en leadformulieren info
 • done Online betalingen ontvangen info
 • done Volledig in huisstijl van je merk info
 • done Goed zichtbaar op mobiel en tablet info
 • done Maandeljikse updates info
 • done Vast bedrag per maand info
 • done Extra ondersteuning mogelijk info
 • done Geschikt voor alle browsers info
 • done Zeer gebruiksvriendelijk CMS info
 • done Zelf eenvoudig aanpassen info
Project starten

Betaalbare websites voor ondernemers

Als startende ondernemer ben je druk bezig met het opbouwen van je eigen bedrijf. Je hebt geen tijd, kennis of zin om je eigen website te bouwen. Je wilt gewoon dat je website er goed uitziet, goed werkt en nieuwe klanten aantrekt. Voor een vast bedrag per maand krijg je een complete website die helemaal klaar is voor gebruik. Je hoeft er zelf niets voor te doen.

Snel en uiterst gebruiksvriendelijk

Als startende ondernemer wil je snel online zijn en een gebruiksvriendelijke website aanbieden waarop bezoekers direct vinden wat ze zoeken. Zo maak je een goede eerste indruk op potentiële klanten en vergroot je de kans dat ze met je willen samenwerken.

Geschikt voor ieder scherm en browser

Heb je wel eens een website bezocht waar de teksten niet goed leesbaar waren, de knoppen lastig aan te klikken waren of de titels dwars door de pagina heen liepen? Een website moet altijd goed te gebruiken zijn en een positieve ervaring bieden aan iedere bezoeker. Daarom gebruik ik een responsive website systeem. Dit systeem garandeert dat je website altijd op ieder scherm netjes en volledig wordt weergegeven.

Wat voorgaande klanten over mij zeggen

"Erg mooie website in elkaar gezet voor ons! Goede communicatie en erg flexibel. Zeker een aanrader."

star star star star star
Tom Albers

"Dennis heeft de website van mijn bedrijf gemaakt. Naast dat deze functioneel en mooi is denkt hij ook aan de SEO. Ook kan ik altijd bij hem terecht voor een aanpassing of uitbreiding van de website."

star star star star star
Wendy de Blouwe

"Wij zijn zeer tevreden met de diensten en werkwijze van Dennis, levert maatwerk aan de hand van je vraagstelling. Deskundig, professioneel, accuraat en "sturend" naar het resultaat voor de lange termijn. Een aanrader!"

star star star star star
L. Engels

Heb je vragen? Stel ze gerust!

We willen graag met u samenwerken, maar we begrijpen dat u wellicht nog enkele vragen heeft. Deze korte Q&A behandelt veel van de basisprincipes. Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen.

arrow_drop_up Wat kost het om een website te laten maken?
arrow_drop_up Wat kost een website per maand?
arrow_drop_up Hoe lang duurt het ontwikkelen van mijn site?
arrow_drop_up Wat verdien je op mijn websites?
arrow_drop_up Is de website mijn eigendom?
arrow_drop_up Hoe zit het met onderhoud?