Website laten maken

Een goede website verhoogt je online zichtbaarheid en trekt nieuwe klanten en opdrachten binnen. Ik bouw al jaren websites en ik weet precies hoe ik ze hoog in Google kan krijgen.

Je online doelgroep bereiken

Het doel van je website is duidelijk: je wilt je bezoekers en toekomstige klanten informeren over de kosten, kwaliteit en voordelen van je werkzaamheden, producten of diensten. Met een bewezen blueprint bouw ik je website van a tot en met z, zodat we je online doelgroep bereiken en de juiste boodschap overbrengen.

Goed zichtbaar in zoekmachines

Met een flinke dosis ervaring bouw ik professionele websites die snel laden en goed vindbaar zijn in zoekmachines. Mijn websites staan al binnen enkele weken bovenaan in Google. Mijn doel is om je website binnen 6 maanden met minimaal 1 zoekterm op de eerste plaats te krijgen. Ben je benieuwd of dit gaat lukken?

Professionele uitstraling

Een goed doordacht ontwerp zorgt voor een professionele uitstraling en brengt je producten/diensten effectief onder de aandacht. Ik richt je website in op de unieke wensen en behoeften van jouw doelgroep. Dit verhoogt de geloofwaardigheid van je website en zorg je voor vertrouwen bij potentiële klanten.

All-in garantie

Als startende ondernemer heb je genoeg aan je hoofd. Je hebt geen tijd om je bezig te houden met de technische aspecten van je website. Je wilt nieuwe klanten bereiken en je netwerk vergroten. Daarom heb ik een all-in garantie: voor een vast bedrag per maand heb je een complete website die automatisch nieuwe klanten aantrekt, zonder dat je er zelf iets voor hoeft te doen.

Alles over het maken van jouw website

Wil je een website laten maken maar heb je vragen? Bekijk alle veelgestelde vragen of stel je vraag eenvoudig via de contactpagina!

arrow_drop_up Wat kost het om een website te laten maken?
arrow_drop_up Wat kost een website per maand?
arrow_drop_up Hoe lang duurt het ontwikkelen van mijn site?
arrow_drop_up Wat verdien je op mijn websites?
arrow_drop_up Is de website mijn eigendom?
arrow_drop_up Hoe zit het met onderhoud?