Website laten maken in Oss?

Website laten maken in Oss

Of je nu niet bedrijf opzet, of van plan bent om een nieuwe koers te gaan varen. Je website is een essentieel onderdeel van je online strategie. Via je website laat je mensen kennis maken met je organisatie en breng je bestaande klanten op de hoogte van de ontwikkelingen binnen je bedrijf. Je laat de wereld zien wat je doet en waarom je bestaat.

Maar waar moet een website aan voldoen? En wat levert een goede website nou eigenlijk echt op? Ik ben Dennis Adriaansen en ik help je aan een betaalbare, goed vindbare website voor je organisatie.

Website voor maar €79,- p/m

Heb je offertes ontvangen van enkele duizenden euro's? Maar moet je de echte omzet nog gaan maken en is je budget een stuk lager? Ik help je op weg met een maatwerk website voor maar €79,- euro per maand. Hoe dat werkt?

Investeren in een website is kostbaar. Maar iedereen weet wat dat een website belangrijk is. Het is de manier om klanten aan te trekken en de wereld te vertellen over je bedrijf.

Daarom bouw ik een maatwerk website en vraag hiervoor een maandelijkse vergoeding voor een duur van minimaal 24 maanden. Op deze manier hoef je niet te besparen op je website en weet je zeker dat je website staat als een huis.

Een effectieve website

Je website is de plek waar nieuwe klanten kennis maken met je organisatie en de plek waar bestaande klanten terecht kunnen voor belangrijke informatie. Wat het doel van je website ook is. Het is onze taak je website zo effectief mogelijk te maken.

Of je bezoekers je website nu bezoeken via mobiel, tablet of een desktop PC. De gebruikerservaring moet optimaal zijn. Wist je dat meer dan 96% van je bezoekers afhaken als je website niet vloeiend werkt? Daarom optimaliseren we onze websites voor alle apparaten. Dit doen wij aan de hand van ons zelfsamengestelde stack: TailwindCSS + CraftCMS.

TailwindCSS is een CSS framework dat wordt gebruik om razendsnel moderne websites op te zetten. Door gebruik te maken van deze tool hebben ik mijn ontwikkelproces versneld met maar liefst 56%. Dat betekent snelle oplevering en lagere kosten.

Gebruiksvriendelijk CMS

Natuurlijk wil je je website snel een eenvoudig kunnen aanpassen. Daarom bouw ik je nieuwe website op het krachtige CraftCMS. Met CraftCMS beheer je alle onderdelen van je website. Denk hierbij aan het aanpassen van je teksten, het selecteren van afbeeldingen of het schrijven van je eigen artieklen. Het kan allemaal met het krachtigste CMS van dit moment: CraftCMS.

Hoge conversie

Een website met een hoog conversiepercentage weet een groot deel van zijn bezoekers aan te zetten tot actie. Wat deze actie is? Dat bepaal jij. Via verschillende optimalisatietechnieken richt ik je website dusdandig in dat bezoekers eenvoudig een offerte opvragen, contact met je opnemen of direct overgaan tot aankoop.

Mijn werkwijze

Ieder bedrijf is uniek. Daarom pas ik mijn werkwijze aan op de behoeften van jouw organisatie. Samen bekijken we wat we nodig hebben om je online doelen te behalen en onderzoeken we op welke manier we je online doelgroep kunnen bereiken.

Daarbij letten we op de volgende punten:

  • Wie gaat de website gebruiken?
  • Wat zijn de problemen waar zij tegenaan lopen?
  • Hoe kunnen we je bezoekers helpen deze problemen op te lossen?
  • Hoe kunnen we het je bezoekers zo makkelijk mogelijk maken?

Geen paniek als je zelf geen antwoord kunt geven op de bovenstaande vragen. We gaan samen kijken hoe we deze vragen kunnen beantwoorden zodat we een complete en effectieve website kunnen maken waarbij we je online doelstellingen gaan behalen.

Dit gaat het kosten

Wat kost een nieuwe website eigenlijk? Goede vraag. De kosten van je website zijn afhankelijk van verschillende factoren. Voor veel bedrijven is een basis website meer dan voldoende. Toch zien wij vaak dat ieder bedrijf uniek is en een eigen manier van werken heeft.

Wij zijn er van overtuigd dat ieder bedrijf uniek is en daarom ook een unieke website nodig heeft. Daarom maken wij uitsluitend maatwerk websites wat betekent dat we de website van A tot Z inrichten voor onze klanten. En het mooie is: een maatwerk website hoeft niet eens duur te zijn. Al vanaf €79 per maand bouwen wij een maatwerk. Dat niet alleen. We onderhouden je website zodat deze altijd up-to-date is. En kleine wijzigingen? Die voeren we kosteloos voor je door.

Wil je toch dat stapje extra zetten? Dan bouwen wij maatwerk modules die we zo efficient mogelijk bouwen. Hierdoor bieden wij maatwerk oplossingen voor een scherpe prijs.

Kan ik je helpen met je website?

Veelgestelde vragen