Nieuwe website laten maken Oss.

Op zoek naar een website bouwer in Oss? Ik ben Dennis Adriaansen ik bouw maatwerk websites voor bedrijven.

home Home
>
Oss
Nieuwe website nodig?

Wil je een nieuwe website laten maken? Vul je gegevens in en ontvang een gratis voorstel in je mailbox.

Je gegevens worden versleuteld verstuurd *
Alles voor je nieuwe website

Website laten maken in Oss

Je website is een essentieel onderdeel van je online strategie. Of je nu een nieuw bedrijf hebt opgezet of een nieuwe koers wil gaan varen, je website is de plek waar mensen kennis maken met je organisatie.

Het zit zo:

Een nieuwe website laten maken kost tijd, en dus geld. De kosten van een nieuwe website kunnen snel oplopen. Dit kom omdat de mogelijkheden eindeloos zijn en website bouwers klaar staan om al je wensen te realiseren.

Maar is dat wat jouw organisatie nodig heeft?

Ik ben Dennis Adriaansen en ik help je met het maken van een krachtige website. Samen zetten we een doeltreffende strategie op waarbij we je organisatie zichtbaar maken en je online doelstellingen behalen. De afgelopen jaren heb ik voor veel toonaangevende bedrijven in Oss mogen werken. Ik bouw maatwerk websites, maak deze goed vindbaar en optimaliseer deze voor de hoogst mogelijke conversie.

Is je bedrijf gevestigd in de omgeving van Oss en wil je een nieuwe website laten maken? Laat je gegevens achter en ik kom graag met je ingesprek.

star star star star star
"Dennis heeft de website van mijn bedrijf gemaakt. Naast dat deze functioneel en mooi is, denkt hij ook aan de vindbaarheid van de website. Dat niet alleen. Ook kan ik altijd bij hem terecht met vragen, voor aanpassingen en uitbreiding van de website."
Wendy de Blouwe

Een effectieve website

Je website is de plek waar nieuwe klanten kennis maken met je organisatie en de plek waar bestaande klanten terecht kunnen voor belangrijke informatie. Wat het doel van je website ook is. Het is onze taak je website zo effectief mogelijk te maken.

Responsive design

Of je bezoekers je website nu bezoeken via mobiel, tablet of een desktop PC. De gebruikerservaring moet optimaal zijn. Wist je dat meer dan 96% van je bezoekers afhaken als je website niet vloeiend werkt? Daarom optimaliseren we onze websites voor alle apparaten. Dit doen wij aan de hand van ons zelfsamengestelde stack: TailwindCSS + CraftCMS.

TailwindCSS is een CSS framework dat wordt gebruik om razendsnel moderne websites op te zetten. Door gebruik te maken van deze tool hebben ik mijn ontwikkelproces versneld met maar liefst 56%. Dat betekent snelle oplevering en lagere kosten.

Gebruiksvriendelijk CMS

Natuurlijk wil je je website snel een eenvoudig kunnen aanpassen. Daarom bouw ik je nieuwe website op het krachtige CraftCMS. Met CraftCMS beheer je alle onderdelen van je website. Denk hierbij aan het aanpassen van je teksten, het selecteren van afbeeldingen of het schrijven van je eigen artieklen. Het kan allemaal met het krachtigste CMS van dit moment: CraftCMS.

Hoge conversie

Een website met een hoog conversiepercentage weet een groot deel van zijn bezoekers aan te zetten tot actie. Wat deze actie is? Dat bepaal jij. Via verschillende optimalisatietechnieken richt ik je website dusdandig in dat bezoekers eenvoudig een offerte opvragen, contact met je opnemen of direct overgaan tot aankoop.

De voordelen:

  • Uniek ontwerp
  • Altijd goed vindbaar in Google
  • Hoge conversie
  • Binnen 14 dagen online
  • Geoptimaliseerde landingspagina's
  • Google Analytics koppeling
  • Gebruiksvriendelijk CMS

Dit is mijn werkwijze

Ieder bedrijf is uniek. Daarom pas ik mijn werkwijze aan op de behoeften van jouw organisatie. Samen bekijken we wat we nodig hebben om je online doelen te behalen en onderzoeken we op welke manier we je online doelgroep kunnen bereiken.

Daarbij letten we op de volgende punten:

Geen paniek als je zelf geen antwoord kunt geven op de bovenstaande vragen. We gaan samen kijken hoe we deze vragen kunnen beantwoorden zodat we een complete en effectieve website kunnen maken waarbij we je online doelstellingen gaan behalen.

Dit zijn de kosten

Wat kost een nieuwe website eigenlijk? Goede vraag. De kosten van je website zijn afhankelijk van verschillende factoren. Voor veel bedrijven is een basis website meer dan voldoende. Toch zien wij vaak dat ieder bedrijf uniek is en een eigen manier van werken heeft.

Wij zijn er van overtuigd dat ieder bedrijf uniek is en daarom ook een unieke website nodig heeft. Daarom maken wij uitsluitend maatwerk websites wat betekent dat we de website van A tot Z inrichten voor onze klanten. En het mooie is: een maatwerk website hoeft niet eens duur te zijn. Al vanaf €79 per maand bouwen wij een maatwerk. Dat niet alleen. We onderhouden je website zodat deze altijd up-to-date is. En kleine wijzigingen? Die voeren we kosteloos voor je door.

Wil je toch dat stapje extra zetten? Dan bouwen wij maatwerk modules die we zo efficient mogelijk bouwen. Hierdoor bieden wij maatwerk oplossingen voor een scherpe prijs.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Alles om succes te behalen via zoekmachines zoals Google en DuckDuckGo

Applicatie laten maken

Je doelgroep bereiken via hun favorieten kanalen? Apps voor IOS en Android

Maatwerk betaalsystemen

Betalingen ontvangen via je website of applicatie? Maatwerk betaaloplossingen

Webshop laten maken

Webshop nodig? Wij maken professionele Shopify webshops voor ondernemers