Website laten maken in Eindhoven?

Website laten maken in Eindhoven

Wil je een website laten maken in Eindhoven? Vertel ons over het doel van je website en wij zorgen voor een prachtig ontwerp en zorgen dat je nieuwe website van A tot Z perfect werkt!

Waarom je een website laten maken in Eindhoven? We kennen allemaal de kracht van een goede website. Wanneer je een nieuwe website laat maken wil je dat deze voorziet in de behoeften van je bezoekers. Ken je de markt uit je duimpje? Dan is de website veel effectiever en zal deze dus meer opleveren.

Website laten maken benodigdheden

Een goede website heeft een aantal zaken nodig voordat deze echt iets gaat opleveren. Een van de belangrijkste punten zijn je contactgegevens. Op je nieuwe website wil je je contactgegevens direct zichtbaar hebben. Voorkom dat je bezoekers moeten zoeken naar je gegevens. Hoe sneller ze je contactgegevens hebben gevonden, hoe groter de kans dat ze daadwerkelijk contact met je opnemen.

De kosten van je website bepalen

De kosten van je website bestaan uit twee delen. Het eerste deel wordt bepaalt door de hoeveelheid programmeeruren je website nodig heeft. Deze uren worden enkel besteed aan het (technisch) uitwerken van je pagina's.

Daarnaast krijg je te maken met kosten voor het domeinnaam, het SSL certificaat en de hosting van je website. De kosten voor het domeinaam, SSL certificaat en de hosting van je site worden vrijwel altijd maandelijks gefactureerd. De kosten die je kwijt bent aan je websitebouwers zijn vaak eenmalig. Maar dat hoeft dus niet!

Per maand betalen

Wij bieden een betaalconstructie aan waarbij je geen initiele kosten hoeft te betalen voor je website. We verekenen onze ontwikkeluren in een maandelijks bedrag waardoor jij geen rote investering hoeft te doen. Je weet elke maand wat je aan je website kwijt bent. Hierdoor krijg je sneller inzicht in de terugverdientijd van je website en heb je snel door wat deze website je gaat opleveren!

Betaalbare website laten maken Eindhoven

Websites komen net als auto's in alle vormen en maten. De betaalbaarheid van websites varieert dus per aanbieder. Ben je op zoek naar een betaalbare maar complete website? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Voor een vast bedrag per maand ben je volledig eigenaar van je website. Wij bouwen betaalbare websites voor iedereen in Eindhoven en omgeving.

Content genereren

Ook wil je meer dan genoeg aandacht besteden aan het genereren van content. Websitecontent bestaat uit eigenlijk alles wat op je site zichtbaar is. Denk aan teksten, afbeeldingen en linkjes. Een belangrijkere vorm van content: een blog.

Een blog is een sterk instrument om je boodschap bij je bezoekers te krijgen. Je kunt elke week schrijven over je bedrijf, over de innovaties die jullie door maken of over alle toffe klanten die jullie de afgelopen periode hebben mogen ontvangen. Zorg dat de artikelen op je blog minimaal 750 woorden bevatten. Blogposts met veel waardevolle informatie worden opgepakt door Google waardoor je na welke artikel beter gevonden wordt in de zoekresultaten.

Je eigen website eenvoudig aanpassen

Nadat we je website helemaal voor je hebben ingericht wil je zelf ook het een-en-ander aanpassen. Via een zogeheten CMS pas je de teskten en afbeeldingen van je website eenvoudig aan.

CraftCMS is ons CMS naar keuze. Het CMS van Pixel & Tonic staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit. Wij weten het zeker: leer je CraftCMS kennen dan wil je niet meer anders.

Natuurlijk begrijpen we het als je toch voor WordPress kiest. Het is niet voor niets het meest gekozen CMS ooit! We kijken samen met jou welke template we gaan gebruiken en installeren alle plugins die nodig zijn om je website tot een succes te maken.