Eerste 2 maanden GRATIS! Alleen vandaag geldig! 10:44:59
close

Website laten maken in Eindhoven .

Website laten maken in Eindhoven? Al vanaf €49,- per maand. Je website staat binnen 14 dagen online!

chevron_right Website laten maken
mouse expand_more
1. Offerte aanvragen
2. Website ontwikkeling
3. Website lanceren!

Wist je dat?

 • done
  Meer dan 62% van alle Nederlandse bedrijven uitsluitend klanten via internet werft?
 • done
  93% van alle internetsessies starten met een zoekopdracht in Google of Bing?
 • done
  Maatwerk websites tot wel 79% effectiever zijn dan kant-en-klare (WordPress) websites
 • done
  Je een investering in een website al binnen enkele maanden terugverdient?

Website laten maken Eindhoven

Al vanaf €49,- per maand en binnen 14 dagen online!

chevron_right Website laten maken
military_tech

Als best beoordeeld

Onze klanten beoordelen onze diensten met een kraakheldere 8.5. Door onze ervaring, kennis en enorme passie voor websites weten we niet alleen ons zelf, maar ook onze klanten enorm enthousiast te maken.

favorite_border

Bovenaan in Google!

Ieder bedrijf blinkt ergens in uit. Onze kracht? Het scoren in Google! Al onze websites zijn binnen enkele weken te vinden in de zoekresultaten. Dat niet alleen. We proberen elke website binnen 12 maanden in de top 3 te krijgen!

Websitebouwer Eindhoven gezocht?

Een goede website hoeft helemaal niet duur te zijn.

chevron_right Website laten maken

Website laten maken Eindhoven

Wil je een website laten maken in Eindhoven? Vertel ons over het doel van je website en wij zorgen voor een prachtig ontwerp en zorgen dat je nieuwe website van A tot Z perfect werkt!

Waarom je een website laten maken in Eindhoven? We kennen allemaal de kracht van een goede website. Wanneer je een nieuwe website laat maken wil je dat deze voorziet in de behoeften van je bezoekers. Ken je de markt uit je duimpje? Dan is de website veel effectiever en zal deze dus meer opleveren.

Website laten maken benodigdheden

Een goede website heeft een aantal zaken nodig voordat deze echt iets gaat opleveren. Een van de belangrijkste punten zijn je contactgegevens. Op je nieuwe website wil je je contactgegevens direct zichtbaar hebben. Voorkom dat je bezoekers moeten zoeken naar je gegevens. Hoe sneller ze je contactgegevens hebben gevonden, hoe groter de kans dat ze daadwerkelijk contact met je opnemen,

Dat niet alleen.

Ook wil je meer dan genoeg aandacht besteden aan het genereren van content. Websitecontent bestaat uit eigenlijk alles wat op je site zichtbaar is. Denk aan teksten, afbeeldingen en linkjes. Een belangrijkere vorm van content: een blog.

Een blog is een sterk instrument om je boodschap bij je bezoekers te krijgen. Je kunt elke week schrijven over je bedrijf, over de innovaties die jullie door maken of over alle toffe klanten die jullie de afgelopen periode hebben mogen ontvangen. Zorg dat de artikelen op je blog minimaal 750 woorden bevatten. Blogposts met veel waardevolle informatie worden opgepakt door Google waardoor je na welke artikel beter gevonden wordt in de zoekresultaten.

De kosten van je website bepalen

De kosten van je website bestaan uit twee delen. Het eerste deel wordt bepaalt door de hoeveelheid programmeeruren je website nodig heeft. Deze uren worden enkel besteed aan het (technisch) uitwerken van je pagina's. Daarnaast krijg je te maken met kosten voor het domeinnaam, het SSL certificaat en de hosting van je website. De kosten voor het domeinaam, SSL certificaat en de hosting van je site worden vrijwel altijd maandelijks gefactureerd. De kosten die je kwijt bent aan je websitebouwers zijn vaak eenmalig. Maar dat hoeft dus niet!

Website per maand betalen

Wij bieden een betaalconstructie aan waarbij je geen initiele kosten hoeft te betalen voor je website. We verekenen onze ontwikkeluren in een maandelijks bedrag waardoor jij geen rote investering hoeft te doen. Je weet elke maand wat je aan je website kwijt bent. Hierdoor krijg je sneller inzicht in de terugverdientijd van je website en heb je snel door wat deze website je gaat opleveren!

Betaalbare website Eindhoven

Al vanaf €49,- per maand en binnen 14 dagen online!

chevron_right Website laten maken Eindhoven

Recensies door onze klanten

Natuurlijk vertellen we graag hoe goed we zijn. Maar we horen het liefst van onze klanten hoe blij ze zijn met onze websites. Alleen zo weten we zeker dat wat we doen, ook daadwerkelijk wordt gewaardeerd.

Marieke
star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate
8.4

"Dennis en zijn collega's hebben goed werk verricht. Ze denken echt mee vanuit de eindgebruiker en bouwen dus niet 'zomaar' een website."

Dave
star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate
8.9

"Vorig jaar heb ik mijn website door Dennis laten maken. Nu staat hij al bovenaan in Google en krijg ik elke week nieuwe aanvragen binnen."

Jochem
star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate
9.0

"Betaalbaar, snel en ook nog eens super professioneel. Ik had niet gedacht dat ik voor deze prijs zo'n professionele website kon laten maken!"

Je eigen website eenvoudig aanpassen

Nadat we je website helemaal voor je hebben ingericht wil je zelf ook het een-en-ander aanpassen. Via een zogeheten CMS pas je de teskten en afbeeldingen van je website eenvoudig aan.

CraftCMS is ons CMS naar keuze. Het CMS van Pixel & Tonic staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit. Wij weten het zeker: leer je CraftCMS kennen dan wil je niet meer anders.

Natuurlijk begrijpen we het als je toch voor WordPress kiest. Het is niet voor niets het meest gekozen CMS ooit! We kijken samen met jou welke template we gaan gebruiken en installeren alle plugins die nodig zijn om je website tot een succes te maken.

Website laten maken inclusief alles wat daar bij hoort!

Bij ons kun je je website laten maken voor een hele scherpe prijs. Dat betekent niet dat we besparen op functionaleiten. Je kunt er van uit gaan dat je website alles bevat wat nodig is.

 • Geoptimaliseerd voor alle schermformaten!
 • Inclusief hosting
 • Inclusief domeinnaam
 • Beveiligd met SSL certficiaat
 • Volledig gekoppeld aan een CMS
 • Inclusief content strategie
 • Statistieken meten via Google Analytics

Maatwerk website laten maken Eindhoven

Maatwerk is kostbaar. Dat weten we allemaal. Maar vaak is het de enige optie om de volledige potentie uit je website te halen. We proberen altijd zo efficient mogelijk te werken waardoor we de kosten van een maatwerk website zo laag mogelijk proberen te houden.

Betaalbare website laten maken Eindhoven

Websites komen net als auto's in alle vormen en maten. De betaalbaarheid van websites varieert dus per aanbieder. Ben je op zoek naar een betaalbare maar complete website? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Voor een vast bedrag per maand ben je volledig eigenaar van je website. Wij bouwen betaalbare websites voor iedereen in Eindhoven en omgeving.

Een website laten maken in 4 stappen

description

Offertefase

brush

Ontwerpfase

devices

Ontwikkeling

done

Website lanceren

1
2
3
4

Het begint met een helder overzicht van alle kosten.

Tijdens de ontwerpfase laten we precies zijn hoe je website er uit komt te zien.

Het ontwikkelen van je website gebeurt snel en vakkundig.

We werken net zo lang tot de website perfect is en lanceren deze met volle overtuiging.

Ha, ik ben Dennis

Ik ga jouw nieuwe website maken. Heb je vragen? Mail gerust.

1. Offerte aanvragen

Wat je website precies gaat kosten? Dat is voor nu lastig te bepalen. In een duidelijke offerte laten we je precies zien waar de kosten van je website in zitten.

arrow_right_alt

2. Website realiseren

Na het bespreken van de offerte beginnen we met het maken van een ontwerp. Zodra deze helemaal naar wens is gaan onze programmeurs aan de slag!

arrow_right_alt

3. Conversie optimalisatie

Zodra je website staat lanceren we deze zo snel mogelijk. Waarom? Omdat we zo statistieken kunnen meten die helpen je website nog beter te maken!

arrow_right_alt

Website laten maken Eindhoven

Een krachtige website, voor een zacht prijsje.

chevron_right Website laten maken

Veelgestelde vragen

 • Wat kost het om een website te laten maken?

  add_circle_outline
  Dat is lastig te beantwoorden. Je kunt jezelf de vraag stellen; wat kost een auto? Om een goed beeld te krijgen van de kosten kun je het beste met een professional om tafel zitten om je wensen te bespreken.
 • Is de website eenvoudig aan te passen?

  add_circle_outline
 • Wat zijn de bijkomende kosten?

  add_circle_outline
 • Wat is belangrijk voor een goede website?

  add_circle_outline
 • Wat staat er op een goede homepage?

  add_circle_outline
 • Hoeveel uur kost het bouwen van een website?

  add_circle_outline
 • Hoe vaak website vernieuwen?

  add_circle_outline