Eerste 2 maanden GRATIS! Alleen vandaag geldig! 21:29:15
close

Website laten maken in Den Bosch .

Website laten maken in Den Bosch? Al vanaf €49,- per maand en binnen 14 dagen online!

Website laten maken
1. Meer omzet via je website
2. Goed vindbaar in Google
3. Een groot bereik

Wat is jouw doel?

 • done
  Ik wil meer omzet via mijn website genereren
 • done
  Ik wil goed vindbaar zijn in Google
 • done
  Ik wil meer leads via mijn website genereren
 • done
  Ik wil meer mensen kennis laten maken met mijn onderneming

Website laten maken Den Bosch

Al vanaf €49,- per maand en binnen 14 dagen online!

Website laten maken

Als best beoordeeld!

Onze klanten beoordelen onze diensten met een kraakheldere 8.5. Door onze ervaring, kennis en enorme passie voor websites weten we niet alleen ons zelf, maar ook onze klanten enorm enthousiast te maken.

Bovenaan in Google!

Ieder bedrijf blinkt ergens in uit. Onze kracht? Het scoren in Google! Al onze websites zijn binnen enkele weken te vinden in de zoekresultaten. Dat niet alleen. We proberen elke website binnen 12 maanden in de top 3 te krijgen!

Het geheim van onze websites?

Hoe wij onze websites maken

Onze websites zijn eenvoudig zelf aan te passen

Met een CMS (Content Management System) pas je de website zelf eenvoudig aan. We richten onze website in volgens het filmsetprincipe. Dit betekent dat je website in basis exact de juiste boodschap uitdraagt en optimaal is ingericht van je bezoekers. Maar niemand kent je organisatie beter dan dat jij dat doet. Daarom pas je je website eenvoudig aan wanneer jij dat wil.

Het CMS waarmee wij werken in CraftCMS. Dit CMS geeft ons de mogelijk elke website tot in de detail in te richten. Wij willen elke pixel op het scherm kunnen controleren om er zeker van te zijn dat alle factoren gereed zijn om jouw klanten te overtuigen en daadwerkelijk voor meer leads te zorgen.

Ben je al jaren Verknocht aan WordPress? Dan is de stap naar een ander CMS lastig te maken. Dat is natuurlijk goed te begrijpen. Het WordPress platform is niet voor niets het meest gebruikte CMS ooit. Wel zullen de kosten ontwikkelkosten wat hoger zijn omdat we nou eenmaal niet zo snel kunnen werken als we dat met CraftCMS kunnen. Desondanks zorgen we dat je website tot in detail wordt uitgewerkt.

Onze websites zijn inclusief alles wat je nodig hebt

Wanneer je een website laat bouwen wordt je doodgegooid met termen waarvan je nog nooit gehoord hebt. En dat is niet erg. Wij zorgen dat je website alles nodig heeft om meer leads te generen, goed vindbaar te zijn in Google en eenvoudig te gebruiken is.

Je website is altijd:
 • Geoptimaliseerd voor alle schermformaten!
 • Inclusief hosting
 • Inclusief domeinnaam
 • Beveiligd met SSL certficiaat
 • Volledig gekoppeld aan een CMS
 • Inclusief content strategie
 • Statistieken meten via Google Analytics

Maatwerk website laten maken is ook geen probleem

Al onze websites worden gemaakt volgens het filmsetprincipe. Maar toch kan het voorkomen dat je specifieke wensen hebt. In dit geval is maatwerk de enige oplossing. We kijken samen wat je wensen zijn en welke elementen nodig zijn om deze wensen te realiseren. Natuurlijk neemt maatwerk extra altijd extra tijd in beslag, maar we proberen onze tijd zo efficiënt mogelijk in te richten zodat de kosten zo laag mogelijk blijven en jouw website 100% naar wens is.

Website laten maken Den Bosch

Al vanaf €49,- per maand en binnen 14 dagen online!

Website laten maken Den Bosch

Dit zeggen onze klanten

Natuurlijk vertellen we graag hoe goed we zijn. Maar we horen het liefst van onze klanten hoe blij ze zijn met onze websites. Alleen zo weten we zeker dat wat we doen, ook daadwerkelijk wordt gewaardeerd.

Marieke
star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate
8.4

"Dennis en zijn collega's hebben goed werk verricht. Ze denken echt mee vanuit de eindgebruiker en bouwen dus niet 'zomaar' een website."

Dave
star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate
8.9

"Vorig jaar heb ik mijn website door Dennis laten maken. Nu staat hij al bovenaan in Google en krijg ik elke week nieuwe aanvragen binnen."

Jochem
star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate
9.0

"Betaalbaar, snel en ook nog eens super professioneel. Ik had niet gedacht dat ik voor deze prijs zo'n professionele website kon laten maken!"

Het geheim van onze websites

Voordat we het geheim van onze websites kunnen delen, moet je eerst weten waarom de meeste websites falen.

De meeste websites werken als een lekkende emmer. Er druppelen klanten binnen, maar vallen er ook direct weer uit.

De meeste websites slagen er niet in een bezoeker langer dan 1 minuut op de pagina te houden. Maar hoe kan dat?

Waarom blijven bezoekers niet plakken?

De teksten op de websites van deze bedrijven hebben allemaal één ding gemeen: ze praten over zichzelf.

En daar gaat het mis.

Als je je bezoekers niet op de eerste plek zet, ziet je website er misschien prachtig uit, maar levert niks op..

Erger nog. Als je investeert in advertenties op Google, Facebook of LinkedIn, dan weet je vrijwel zeker dat je flink wat geld aan het verspillen bent...

Hoe weet je of jouw website geld verspild?

Dat is een goede vraag. Niemand vind het tof om te horen dat je website, die al flink wat geld heeft gekost, niet goed zijn werk doet.

Bekijk deze punten eens:

Als je één of meerdere punten uit het onderstaande lijstje kunt aanvinken zal onze aanpak zeker zijn vruchten afwerpen.

Onze aanpak

Is het je ooit opgevallen dat alle films die je kijkt, de boeken die je leest of de theatervoorstellingen waar je naar toe gaat allemaal hetzelfde zijn opgebouwd?

Het is echt waar. Alle films, series en boeken gebruiken hetzelfde script.

Dit script is zo krachtig dat het ons voor 2.5 uur in dezelfde ruimte houdt en onze aandacht volledig opslokt.

Het is zit zo.

Ieder verhaal kent meerdere karakters. Een held, een schurk en een gids. Maar het meest belangrijk: de held heeft AL-TIJD een probleem.

De held staat op het punt zijn baan of familie te verliezen. De held is wakker geworden op een afgelegen locatie en heeft geen idee waar hij is... Hoe komt hij thuis?

De problemen van de helden in onze verhalen houden ons geboeid. Hoe gaat de held dit klusje klaren? Wat is zijn plan? Komt het ooit nog wel goed?

Van de filmset naar jouw website

De afgelopen 8 jaar hebben we zelf ondervonden dat het succes van de filmsetmethode niet alleen toepasbaar is op verhalen in films in series. We hebben ervaren dat het principe net zo goed, of misschien wel beter werkt als je deze toepast op je eigen website.

Laten we bekijken hoe we dat doen.

In elk verhaal wil de held (jouw klant) iets bereiken, maar ze hebben een probleem. Ze weten niet hoe. De held heeft een gids nodig (en dat ben jij). Als gids stuur je de held de goede kant op.

Je geeft ze een plan.

Het plan zet ze aan tot actie!

De held gaat de strijd aan, overwint zijn obstakels en behaald zijn doel. En je raad het al. De held leeft nog lang en gelukkig.

Hoofdstuk 1: Wat wil de held bereiken?

Dus je klant is de held van het verhaal. Het is jouw taak als gids om je klant te helpen om zijn of haar doelen te bereiken.

En hier maken veel bedrijven dezelfde fout.

Ze vertellen alleen hun eigen verhaal. Ze vertellen wie ze zijn, waarom ze bestaan en waarom ze goed zijn. Ze maken zichzelf de held van hun eigen verhaal.

In het filmsetprincipe draaien we dit om. Hier is niet het bedrijf maar de klant de held van het verhaal.

Hoofdstuk 2: Wat is het probleem waar de held mee te maken heeft?

De held heeft een probleem en heeft 101 vragen die beantwoord moeten worden.

Op onze websites proberen we als allereerst te laten zien dat we het probleem van de bezoeker (jouw klant) snappen. We beantwoorden zoveel mogelijk vragen om te laten zien dat we het probleem kennen en weten hoe we dit moeten oplossen.

De fouten die de meeste bedrijven maken

 • Ze vertellen niets over de problemen van de klant
 • Ze willen teveel problemen voor hun klant oplossen
 • Het probleem dat ze zien is niet het echte probleem waar de klant mee worstelt

Hoofdstuk 3: Jij bent niet de held, jij bent de gids

Als gids overwin je geen obstakels. Als gids help je jouw klant met het oplossen van zijn of haar problemen.

Maar dat gaat niet zomaar.

Voordat je een oplossing kunt aandragen moet je eerst aantonen dat je het probleem van je klant begrijpt.

Door empathie, compassie en begrip te tonen en te laten zien dat je het probleem van de klant kunt oplossen win je vertrouwen.

Op onze websites doen wij dit met recensies. Recenies zijn een perfecte manier om te laten zien dat je voorgaande klanten met dezelfde problemen hebt geholpen én dat zij allemaal tevreden zijn met de manier waarop de problemen zijn aangepakt.

Hoofdstuk 4: biedt een stappenplan aan

Als gids verzin jij het plan. Je stippelt uit welke stappen je held moet zetten.

Voel je je wel eens overweldigd? Dan helpt het om grote problemen op te delen in kleine stappen. In alle gevallen merk je dat kleine stappen een groot probleem ineens een stuk kleiner maken.

Op bijna al onze websites stippelen we 4 duidelijke stappen uit. De stappen zijn eenvoudig te lezen waardoor de bezoekers binnen enkele seconden weten wat ze te wachten staat zodra jullie samen het probleem aanpakken.

Hoofdstuk 5: Wat is de eerste stap?

Een gemiddelde website overspoelt zijn bezoekers met informatie. Als je het goed weet te doen is je bezoeker (de held van het verhaal) geinspireerd en staat klaar om het probleem aan te pakken. Maar wat nu? Wat is de eerste stap die onze held moet zetten voordat alle problemen verholep zijn?

Op al onze websites gebruiken we kraakheldere call-to-actions. Dit zijn kleurrijke knoppen die eruit springen en schreeuwen om aangeklikt te worden. De knoppen zijn de eerste stap die onze helden moeten zetten.

Het is belangrijk dat alle knoppen die er hetzelfde uitzien naar hetzelfde doel leiden. De held mag hier maximaal 1 stap zetten. En die moet zonder twijfel gezet worden.

Hoofdstuk 6: Wat gebeurt er als je held niet naar je luistert?

Als gids met ervaring moet je daadkrachtig zijn. Jij hebt hét plan dat je held helpt om alle problemen op te lossen.

Als je het probleem van je klant begrijpt weet je ook wat er mis gaat als deze problemen niet worden opgelost. Als gids is het je plicht duidelijk te maken wat er allemaal mis gaat als er nu geen actie wordt ondernomen.

Op al onze websites vertellen we duidelijk wat de kosten zijn om de problemen op te lossen. Maar nog belangrijker vinden we het om te vertellen wat het de klant kost als het probleem niet wordt opgelost.

Hoofdstuk 7: Wat als alle problemen zijn opgelost?

Hoe ziet de wereld er uit wanneer alle problemen zijn opgelost?

Het zal niet vanzelf gaan, maar hoe ziet het leven van de held er uit als alle problemen zijn aangepakt? Welk gevoel staat de held te wachten zodra zijn problemen als sneeuw voor de zond zijn verdwenen?

Wij vinden dit persoonlijk het leukste onderdeel om aan te werken. We kennen het gevoel namelijk allemaal.

De afwasser in het Chinese restaurant droomt tijdens zijn shift van die nieuwe rode BMW sportauto. De salesmanager ziet zichzelf in gedachten al als eigenaar van een groot bedrijf met een super de luxe kantoor, met pooltafel en een glijbaan.

Onze dromen en ambities sturen ons. Ze hebben invloed op te keuzes die we maken. Daarom willen in het laatste maar misschien wel belangrijkste hoofdstuk de held laten inzien hoe een happy-end eruit ziet.

Een website laten maken in 4 stappen

Offertefase

Ontwerpfase

Ontwikkeling

Website lanceren

1
2
3
4

Het begint met een helder overzicht van alle kosten.

Tijdens de ontwerpfase laten we precies zijn hoe je website er uit komt te zien.

Het ontwikkelen van je website gebeurt snel en vakkundig.

We werken net zo lang tot de website perfect is en lanceren deze met volle overtuiging.

Ha, ik ben Dennis

Ik ga jouw nieuwe website maken. Heb je vragen? Mail gerust.

1. Offerte aanvragen

Iedere website heeft zijn prijs. Zoals iedere auto een prijs kent. Echter bouwen wij websites op maat. Wat dat kost?

2. Website realiseren

Zijn we het eens? Dan gaan we je website bouwen. Dat doen we snel, betrouwbaar en kostenefficiënt. Daar kun je van op aan.

3. Conversie optimalisatie

Door te kijken naar de statistieken van je website zien we precies waar en hoe je website nóg beter kan presteren.

Ben je er klaar voor?

Wil je een website laten maken die het verhaal van je klanten vertelt? Laat hier je gegevens achter en wij sturen je zo snel mogelijk een scherpe offerte.

Het het invullen van het formulier vragen we je om informatie over je organisatie. Zo krijgen we een goed beeld van jou en je klant.

Vul nu je gegevens in!

 • check_circle
  Binnen 14 dagen online!
 • check_circle
  Eerste twee maanden gratis
 • check_circle
  Inclusief CMS, SSL certificaat en domeinnaam!
Laat je website maken!

Veelgestelde vragen

 • Wat kost het om een website te laten maken?

  add_circle_outline
  Dat is lastig te beantwoorden. Je kunt jezelf de vraag stellen; wat kost een auto? Om een goed beeld te krijgen van de kosten kun je het beste met een professional om tafel zitten om je wensen te bespreken.
 • Is de website eenvoudig aan te passen?

  add_circle_outline
 • Wat zijn de bijkomende kosten?

  add_circle_outline
 • Wat is belangrijk voor een goede website?

  add_circle_outline
 • Wat staat er op een goede homepage?

  add_circle_outline
 • Hoeveel uur kost het bouwen van een website?

  add_circle_outline
 • Hoe vaak website vernieuwen?

  add_circle_outline