Waarom ik jouw website moet maken?

Een krachtige website brengt ons in contact met bedrijven. Ze laten ons zien wat het bedrijf te bieden heeft, hoe zij te werk gaan en bovenal: waarom wij met hen in zee moeten gaan. Met slimme psychologie weten deze bedrijven ons te overtuigen. En dat alles via hun eigen website.

Ik ga jou helpen hetzelfde te bereiken. Met een 100% op maat gemaakte website gaan we jouw ideale klant overtuigen.

1. Altijd op maat gemaakt

Om te zorgen voor de perfecte boodschap wordt jouw website van A tot Z op maat gemaakt. De website wordt afgestemd op de wensen, dromen en ambities van jouw ideale klant.

2. Bijzonder scherp geprijsd

Een website inrichten op de specifieke wensen van jouw klant kost veel geld. Ik bied jou de mogelijkheid een professioneel op maat gemaakte website in te zetten die aanslaat bij jouw doelgroep. En dat voor maar een klein bedrag per maand.

3. Geoptimaliseerd voor Google

Je website wordt niet alleen optimaal ingericht voor jouw ideale klant. De techniek wordt dusdanig geoptimaliseerd dat Google jouw website in no-time weet te vinden en zichtbaar maakt bij duizenden potentiële klanten. Je website is dus goed vindbaar

4. Altijd de juiste boodschap

Jouw website wordt gemaakt volgens het WWW principe. Het WWW principe bevat drie cruciale vragen die elke bezoeker (onbewust) stelt wanneer ze jouw website bezoeken. "Wat kan ik hier doen?", "Waarom moet ik hier zijn?", en "Waar moet ik naar toe?" Jouw website beantwoordt deze vragen en zorgt zo voor een krachtige boodschap.

5. Beter dan de rest

Niet alleen wil ik goedkoper zijn dan een ieder die standaard websites verkoopt. Ik wil zorgen dat jouw website meer is, beter presteert en vele malen effectiever is dan die van de concurrent. Een maatwerk website al vanaf €49.- per maand.


Overtuigd?