Applicaties.

Jij kunt je organisatie efficiënter inrichten door bedrijfsprocessen te automatiseren. Online software is daarvoor het perfecte middel. Ik schrijf software op maat voor zowel mobiel als desktop.

Jij verzint, ik programmeer
Wil jij je bedrijf besturen op de manier zoals jij je banksaldo checkt? Van inkoop tot sales: ik programmeer software zodat jij klantdata inzichtelijk hebt. Daarbij hanteer ik vaak een aloude rekensom: Meer data over de klant + beter inzicht in hun behoeften = je organisatie op een hoger niveau. En een voorsprong op de concurrentie.

Een CRM of ERP-systeem op maat
Er zijn tal van CRM en ERP-systemen op de markt, maar zie er maar eens één te vinden die naadloos op jouw specifieke wensen aansluit. Er is altijd wat aan te merken, tenzij… je hem laat ontwikkelen. In het verleden was dat erg kostbaar, maar ik bouw systemen met aantrekkelijke prijskaartjes.

Software voor elk vakgebied
Ook voor Human Resource Management (HRM), Document Management Systemen (DMS), Warehousing Management Software (WMS), Transport Management Systemen (TMS), Financiële Software (FS) en Supply Chain Management (SCM) maak ik applicaties op maat.

Meer info aanvragen