SEO Den Bosch?

SEO-specialist inhuren

Een SEO-specialist analyseert en optimaliseert je website met het doel om beter gevonden te worden. Een hoge positie in Google stelt je in de gelegenheid om nieuwe klanten aan te trekken. Ik zeg zelf altijd: op Google vind je potentiële klanten die naar jou op zoek zijn, zonder het zelf te weten.

SEO Den Bosch begint met een analyse van je website. Een zogeheten SEO-audit. Tijdens deze analyse gebruik ik diverse tools waarmee ik de technische staat van je website bekijk. Als je website wat langer draait zie je vaak dat afbeeldingen niet meer geladen worden en er naar pagina's wordt verwezen die niet meer bestaan. SEO Den Bosch spoort technische fouten op en lost deze op om snel de vindbaarheid van de website te verbeteren.

Huidige vindbaarheid analyseren

Na een technische analayse bekijk ik op welke zoekwoorden je reeds gevonden wordt. Dit doe ik door te kijken in Google Search Console en Google Analytics. Ik bekijk hoe je huidige bezoekers je website bereiken en welke vragen zij aan Google stellen. Vervolgens start ik met een zoekwoorden onderzoek en bekijk ik op welke zoektermen ik veel nieuwe klanten voor je kan bereiken.

Zodra we belangrijke zoektermen hebben verzameld is het tijd voor content. Content zort uiteindelijk echt dat je beter gevonden wordt. Met sterke content trek je bezoeker naar je webiste en overtuig je ze met jou boodschap. Ben je benieuwd naar onze content-strategie? Laat je gegevens achter en we leggen het je gratis uit.

Meer traffic, meer leads, meer omzet.

Het doel van SEO is het behalen van de top 5 resultaten in Google. Met een hoge positie in Google en een slimme ingerichte website bereiken we potentiële klanten en zetten we deze aan tot actie. Het aankopen van een product, het aanvragen van een offerte of simpelweg het uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

Het doel is simpelweg je bedrijf zichtbaar maken voor mensen die op zoek zijn naar informatie over je producten of diensten. Met sterke content en een goede vindbaarheid zorgen we dat je website bovenaan in Google staat op de voor jou meest belangrijke zoektermen.

Alle SEO voordelen

Waarschijnlijk ben je op deze pagina beland omdat je zocht op "SEO Den Bosch", of "SEO Specialist Den Bosch". Met mijn strategie probeer ik dit zoekwoord in te zetten en het zoekwoord als merk aan mijn naam te verbinden.

  • Op meer zoekwoorden gevonden worden
  • Je bedrijf vindbaar maken
  • Je online doelgroep bereiken
  • Relevante bezoekers aantrekken
  • Meer leads en verkopen genereren
  • Je organisatie laten groeien

Ik ben Dennis Adriaansen en met SEO Den Bosch ga ik zorgen dat jouw website beter vindbaar wordt in de zoekresultaten van Google. Noem me SEO-specialist, SEO-expert of vakidioot. Het maakt eigenlijk niet uit. Als je maar weet dat ik als enige doel heb mijn klanten te helpen met een succesvolle en goed vindbare website.

Veelgestelde vragen