SEO specialist 's-Hertogenbosch.

Ben je op zoek naar een SEO specialist in Den Bosch? Ik help je met SEO tips en advies om hoger in Google te komen.

home Home
>
Den Bosch
SEO advies nodig?

Wil je beter gevonden worden in Google? Vul je gegevens in en ontvang een gratis een SEO-strategie in je mailbox.

Je gegevens worden versleuteld verstuurd *

SEO advies en strategie

Wil je beter gevonden worden in Google? Mijn naam is Dennis Adriaansen en ik geef advies waarmee je je website eenvoudig hoger in Google krijgt, meer bezoekers aantrekt en hogere conversies behaald. Samen met jou kijk ik hoe we de website van je organisatie kunnen verbeteren en welke stappen we moeten doorlopen om je website hoger in de organische zoekresultaten te komen.

Als SEO specialist ben ik elke dag bezig met het goed vindbaar maken van websites. Omdat ik al een tijdje mee draai weet ik dat SEO lastig is en dat een strategische aanpak uiteindelijk de beste resultaten oplevert. Ik maak regelmatig websites voor bedrijven en ik hoor vaak dat de vindbaarheid een belangrijke wens is. Wil je ook advies ontvangen waarmee je beter vindbaar bent? Laat mij als SEO-specialist naar je website kijken en je ontvangt binnen 7 werkdagen aan volledig advies waarmee je zelf je website beter vindbaar maakt. Natuurlijk werk ik graag met je mee en neem ik wanneer nodig alles uit handen om je website bovenaan in de zoekresultaten te krijgen.

Meer traffic, meer leads, meer omzet.

Het doel van SEO is het behalen van de top 5 resultaten in Google. Met een hoge positie in Google en een slimme ingerichte website bereiken we potentiële klanten en zetten we deze aan tot actie. Het aankopen van een product, het aanvragen van een offerte of simpelweg het uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

Het doel is simpelweg je bedrijf zichtbaar maken voor mensen die op zoek zijn naar informatie over je producten of diensten. Met sterke content en een goede vindbaarheid zorgen we dat je website bovenaan in Google staat op de voor jou meest belangrijke zoektermen.

Wat is de taak van SEO-specialist?

Een SEO-specialist analyseert en optimaliseert je website met het doel om beter gevonden te worden. Een hoge positie in Google stelt je in de gelegenheid om nieuwe klanten aan te trekken. Wij zeggen zelf altijd: op Google vind je potentiële klanten die naar jou op zoek zijn, zonder het zelf te weten.

Het begint met een analyse van je website. Een zogeheten SEO-audit. Tijdens deze analyse gebruiken we diverse tools waarmee we de technische staat van je website bekijken. Als je website wat langer draait zien we vaak dat afbeeldingen niet meer geladen worden en er naar pagina's wordt verwezen die niet meer bestaan. Deze technische fouten komen dan snel naar boven en kunnen snel worden opgelost.

Na een technische analayse bekijken we op welke zoekwoorden je reeds gevonden wordt. Dit doen we door te kijken in Google Search Console en Google Analytics. We bekijken hoe je huidige bezoekers je website bereiken en welke vragen zij aan Google hebben gesteld. Vervolgens starten we met een zoekwoorden onderzoek en bekijken we op welke zoektermen we mogelijk veel nieuwe klanten voor je kunnen bereiken.

Zodra we belangrijke zoektermen hebben verzameld is het tijd voor content. Content zort uiteindelijk echt dat je beter gevonden wordt. Met sterke content trek je bezoeker naar je webiste en overtuig je ze met jou boodschap. Ben je benieuwd naar onze content-strategie? Laat je gegevens achter en we leggen het je gratis uit.

Waarom investeren in SEO?

  • Op meer zoekwoorden gevonden worden
  • Je bedrijf vindbaar maken
  • Je online doelgroep bereiken
  • Relevante bezoekers aantrekken
  • Meer leads en verkopen genereren
  • Je organisatie laten groeien

Wil je SEO-advies ontvangen?

Stap voor stap je SEO verbeteren

Je organisatie beter vindbaar maken vereist een strategische aanpak. Hieronder doorlopen we stappen waarmee we je website hoger in de organische zoekresultaten krijgen en je organisatie beter vindbaar maken.

Zoekwoordonderzoek doen

Als SEO specialist in Den Bosch en omgeving onder zoek ik hoe we de website onder de aandacht willen brengen. Welk vraagstuk lossen we voor de bezoeker op? Met welk probleem zit te bezoeker? En naar welke mogelijke oplossingen is de bezoeker op zoek? Het doel als SEO specialist is om de juiste vragen van de bezoekers te beantwoorden en daarbij de deur open te zetten voor een commerciële opvolging.

Daarnaast onderzoeken we welke zoekwoorden de betreffende bezoekers in Google intypen. Hoe formuleren zij de vraag? En hoe geven wij een doeltreffend antwoord? Wat is het zoekvolume van de gebruikte zoekwoorden? En welke zoekwoorden gebruikt de concurrent?

Een aantal jaar geleden gebruikte we Google anders dan nu. We gebruikte maar een aantal woorden per zoekopdracht (short-tail). Tegenwoordig zijn we gewend hele specifieke vragen te kunnen stellen. Hiervoor gebruiken we dan ook meer woorden met zoekopdracht (long-tail zoekwoorden). Tegenwoordig gebruiken maar liefst 80% van alle mensen meer dan 3 zoektermen in hun zoekopracht.

Technische analyse website

In de SEO wereld besteden we veel aandacht aan de techniek van de website. Wij als SEO specialisten weten hoe Google je website gebruikt en hoe Google bepaalt of je website goed vindbaar is. Het analyseren en optimaliseren van de techniek van de website wordt on-page SEO genoemd. Het plaatsen van zoekwoorden en het correct gebruiken van kopteksten zijn belangrijke onderdelen. Ook bekijkt de SEO specialist of er een sitemap.xml bestand aanwezig is. Dit bestand wordt door Google gebruikt om de pagina's op een website te ontdekken.

Linkprofiel verbeteren (linkbuilding)

Een linkprofiel is een overzicht van alle inkomende linkjes naar de betreffende websites. Google gebruikt linkjes op de relevante en de kwaliteit van pagina's op het web te bepalen. Hier is Google dusdanig goed in geworden dat ze in de jaren 90 uitgroeide tot de populairste zoekmachine van de wereld. De SEO specialist bekijkt hoeveel inkomende linkjes een website bezit en zet een strategie uit om ht aantal links te verhogen.

SEO teksten schrijven

Tot slot analyseert de SEO specialist de content op de website. Zoals je vaker hebt gehoord: content is belangrijk. Als je serieus bent over SEO zul je net zo serieus moeten zijn over de content op je pagina's. Samen met de SEO specialist moet je de perfecte balans vinden tussen SEO teksten en teksten die zorgen voor de hoogste conversie.

Wat kost SEO?

Wat kost SEO? Dat is een lastige vraag. Dat is namelijk van verschillende zaken afhankelijk. Kort gezegd kan de SEO specialist verschillende werkwijze toepassen. Dit kan zijn in een adviserende rol of de SEO specialist kan daadwerkelijk aan de slag met het schrijven van SEO teksten of het inzetten van de linkbuilding stratgie. Ik bied als SEO specialist mijn diensten aan vanaf € 125 euro per uur.