Betaalsysteem op je website?

Online betalingen ontvangen via je website of app?

Consumenten wennen steeds meer aan het online betaalgemak van deze tijd. Even snel die factuur betalen, een vergeten Tikkie afhandelen of je geluk beproeven in een online casino. We maken dagelijks gebruik van verschillende digitale betaalmethodes.

Wil jij innoveren en weet je hoe je met online betalingen je diensten makkelijker, leuker of eenvoudiger kunt maken? Laat ons meedenken over het afhandelen van betalingen. We hebben veel ervaring met verschillende betaalmogelijkheden. Denk hierbij aan het automatisch incasseren, het inzetten van terugkerende betalingen of simpelweg mogelijk maken om digitale facturen te betalen via IDEAL. Wat de wens ook is, wij bouwen maatwerk betaaloplossingen.

IDEAL staat als meest gebruikte Nederlandse betaalmethode centraal in onze aanpak. Alle onze betaaloplossingen werken met IDEAL. Of het nu gaat om een eenmalige of terugkerende betaling. Alles start met IDEAL.

Onze betaalsystemen zijn na ontwikkelen binnen 24 uur in de lucht. Al het verkeer wordt versleuteld verzonden en alle gegevens van jou en je klanten worden veilig opgeslagen. En nog beter: onze betaaloplossingen zijn beschikbaar op alle mogelijke apparaten.

Betalingen ontvangen zonder technische kennis?

Veel betalingsproviders gaan er vanuit dat je zelf de technische kennis in huis hebt om de betalingen te verwerken. Hierdoor heb je programmeurs nodig die er voor zorgen datje digitale betalingen kunt ontvangen. Heb je geen toegang tot ervaren programmeurs maar wil je wel snel betalingen kunnen ontvangen via je website of app? Laat ons je betaaloplossing bouwen en ontvang binnen enkele weken online betalingen via je eigen website. Zonder zelf een regel code te hoeven schrijven.

Onze betaaloplossingen worden allemaal ontwikkeld bovenop het betaalplatform van Mollie. Mollie levert een ijzersterke infrastructuur waarop betalingen snel en veilig verwerkt worden. Hiervoor rekenen ze een klein percentage per betaling. We sluiten je betaaloplossing gratis bij Mollie aan en valideren alle nodige documenten. Hierdoor geniet je volledig van een online betaaloplossing zonder zorgen.

Online betalingen ontvangen

Wij maken systemen waarmee je eenvoudig online betalingen kunt ontvangen. Of het nu gaat om terugkerende betalingen of een enkele betaling, wij richten een betaaloplossing op maat in waarmee je simpel en veilig kunt incasseren.

Wil je klanten online laten betalen?

Vroeger was het voor kleine en middelgrote bedrijven kostbaar om online betalingen te kunnen ontvangen. Gelukkig heeft de tijd niet stil gestaan en zijn er veel mogelijkheden om snel en veilig online betalingen te ontvangen. Als ervaren ontwikkelaar weten wij maar al te goed hoeveel werk een betaalinfrastructuur kan zijn. Daarom hebben wij een werkwijze bedacht waarmee we snel en veilig betaalsystemen kunnen optuigen voor iedere situatie.

Er zijn veel payment service providers (PCP) actief die ons in staat brengen voor iedereen een betaaloplossing in te richten. Het inzetten van deze payment providers vereist flink wat technische kennis. Door onze ervaring en expertise weten wij precies hoe we de systemen snel en veilig draaiende krijgen. Hoe ziet jouw betaaloplossing er uit?

Wat is een Payment Service Provider?

Een PSP is een betaalprovider die online betaaloplossingen aanbiedt aan websites en webwinkels. Een PSP is de tussenschakel tussen jou en de bank. Als tussenschakel ontvangen zij de betalingen en maken de ontvangen bedragen naar je over. Het voordeel van een PSP is duidelijk: ze halen alle moeilijkheden uit het proces waardoor je veiliger en sneller betalingen kunt ontvangen.

Omdat alle PSP's in Nederland moeten voldoen aan de strenge wetgevingen weet je zeker dat je veilig en vertrouwd betalingen kunt ontvangen. Daarnaast hoef je maar één contract af te sluiten en hoef je niet met alle afzonderlijke betaalproviders om tafel om de voorwaarden te bespreken.

Snel, veilig en gebruiksvriendelijk

Onze betaaloplossingen zijn natuurlijk 100% beveiligd. We zorgen dat gebruikers snel en eenvoudig kunnen betalen. We verbeteren het betalingsproces waardoor de klantbeleving uiterst positief is en je bedrijf aantrekkelijk wordt voor je klanten.

De betaalsystemen voldoen alle wet-en regelgevingen van het moment. Denk hierbij aan PSD-2, en Strong Customer Authentication (SCA). Dit geldt voor alle betaalmethodes die we kunnen integreren in je betaaloplossing.

Het aanbod aan betaalmethodes zijn verre van beperkt.

  • Credit card
  • PayPal
  • SEPA incasso
  • IDEAL
  • Bancontact
  • Klarna: Achteraf betalen
  • Giropay
  • Paysafecard

Door het betalingsverkeer op je website of applicatie zo efficiënt mogelijk in te richten verbeteren we de klantervaring van onze klanten en zorgen we voor tevreden gebruikers.