Goed vindbaar met Google marketing

Google verwerkt dagelijks meer dan 4 miljard zoekopdrachten. Ik zorg dat jouw organisatie als eerst wordt gevonden.

Nu beginnen
Vraag nu na wat ik voor jou kan doen.

Google marketing

Met SEO zorg je dat jouw website beter vindbaar wordt op Google. SEO staat voor Search Engine Optimization wat simpelweg betekent dat je jouw website constant blijft verbeteren voor zoekmachines.

Dagelijks verwerkt Google meer dan 4 miljard zoekopdrachten. Dit betekent dat er een grote groep potentiële klanten op zoek is naar jouw organisatie. Via Google stellen mensen vragen, ze stellen vragen over problemen die zij ervaren. Ze zijn op zoek naar mensen die hun problemen kunnen oplossen, met een goede vindbare website zorg ik dat jij in beeld komt bij deze personen.

Via SEO genereer je meer aandacht voor je organisatie. Je zorgt dat jouw website als eerst verschijnt wanneer jouw ideale klant naar je op zoek is. Een hoge positie op Google zorgt dat je in verbinding komt met de mensen uit je doelgroep.

Bovenaan in Google

Wil je goed vindbaar zijn op Google? Ik verzorg je maandelijkse SEO.

Meer informatie
  • Technisch SEO
  • Metadata
  • Zoekwoord analyse
  • SEO-teksten
  • Contentmarketing
  • Backlinks genereren
  • Linkbuilding

Een op maat gemaakte website

Geen standaard WordPress thema's. Iedere website wordt 100% op maat gemaakt.

Gegarandeerd vindbaar

Een uniek ontwerp zorgt dat we de ideale doelgroep weten aan te spreken én te overtuigen.

Vol overtuigingstechnieken

Ik garandeer dat de website binnen 12 maanden na lancering altijd op pagina één in Google staat.

Mijn klanten zijn zeer positief en beoordelen mijn diensten met een strakke 8,5.

Wat SEO voor bedrijven doet

Met Google marketing wil je één ding bereiken: nieuwe klanten aantrekken via je website. Je wil zorgen dat jouw website als eerst verschijnt wanneer mensen zoeken naar diensten of producten die jij aanbiedt. Met Google marketing zorgen we samen dat de nieuwe klanten jouw organisatie weten te vinden.

Google marketing bestaat uit twee onderdelen. SEO en SEA. SEO staat voor Search Engine Optimization. Vaak wordt er gezegd dat SEO de organische vindbaarheid verbeterd. Organisch betekent dat jouw website bovenaan staat omdat Google vind dat dit de beste website van dit moment is.

SEA staat voor search engine advertising. Zoals deze naam suggereert betaal je met deze vorm van Google marketing voor het resultaat. Je betaald Google om bovenaan de "beste" websites te staan. Of je nu kiest voor SEO en SEA, Google marketing is één van de meest effectieve marketingmiddelen van dit moment.

Hoe ik hier bij kan helpen?

Ik help organisaties al enkele jaren vooruit met hun vindbaarheid. Zowel organisch als via betaalde campagnes hebben deze bedrijven het effect van krachtige Google marketing zelf ervaren. Wil jij ook inzetten op Google en snel een grote groep nieuwe klanten bereiken?

Wanneer je aan de slag gaat met SEO begin je met een zoekwoord analyse. Een zoekwoord analyse houdt in dat je gaat onderzoeken op welk zoekwoord je gevonden wordt, en gevonden wil worden.

Technische SEO houdt in dat je de techniek van de website 100% in orde maakt. Google moet namelijk snel door je pagina's kunnen vliegen, en je bezoekers moeten er eenvoudig gebruik van kunnen maken.

Zonder sterke SEO-teksten en waardevolle informatie vind niemand de website interessant. Tijdens het schrijven van SEO teksten lichten we uit waarom de bezoekers op de website moeten zijn, en wat we te bieden hebben.