Freelance Angular developer

Ngrx is mijn laatste Aha-moment. Toen ik het nut, de kracht en de precieze werking van de reactive state manager zag, viel alles op zijn plek. Immutability, reactivity, single-responsibility, solide webapplicaties bouwen lijkt ineens vele malen makkelijker.

Freelance Vue.js developer

Begonnen met dit toegankelijke maar zeer krachtige framework. Vue.js heeft me kennis laten maken met Component-Driven Development. In tegenstelling tot Angular + Angular-cli veel uitdaging in het opzetten van mijn dev environment. Na dagen stoeien met NPM snap ik nu precies hoe en waar ik die helse dependencies het best kan managen.

Freelance webdeveloper met 6 jaar ervaring

Aan ervaring geen gebrek. Net nadat ik HTML en CSS begon te dromen, stapte ik direct in het avontuur van front-end frameworks. Begonnen met Vue.js en overtuigd door Angular. Ik ben de geschikte developer voor het nieuwe project.

Webapplicaties bouwen is niet alleen werk, maar een hobby

Wat als ik miljonair was en nooit meer zou hoeven werken? Dan bouwde ik aan de coolste applicaties en leerde ik elke dag weer iets nieuws. Front-end ontwikkelaar zijn is geen baan, het is een passie.