App laten maken in Den Bosch.

Ben je op zoek naar een partij om je app te laten maken? Wij bouwen maatwerk apps voor IOS en Android.

home Home
>
Den Bosch
Wil je een app laten maken in Den Bosch?

Samen met mijn team bouwen wij maatwerk applicaties voor IOS en Android

Je gegevens worden versleuteld verstuurd *

Wat voor app wil je laten maken?

Heb je bedacht hoe een app je kan helpen je bedrijfsdoelen te behalen? Een app kan een enorm positieve invloed hebben op de tevredenheid van je klanten. Een goede app verbeterd het verkoopproces en heeft een positieve invloed op de ervaring met je bedrijf. Het ontwikkelen van apps kost veel tijd. Daarom is het belangrijk om jezelf goed voor te bereiden op het ontwikkelproces.

Een app laten maken in Den Bosch begint bij het idee. Wat is het doel van de app? Wie gaan de app gebruiken? Welke problemen ervaren deze mensen in hun dagelijks leven of welke problemen ondervind je met deze klant op het gebied van samenwerken? Een goede app focust zich op een specifiek probleem van haar gebruikers. Het doel van je app is om de gebruikers zo goed mogelijk te helpen met dit probleem.

Dat niet alleen.

Een app heeft de mogelijkheid je klanten voor lange tijd aan je merk te verbinden. Denk hierbij aan een spaarprogramma of het herinneren van belangrijke aankoopmomenten via pushnotificaties. Via een app heb je de kans je doelgroep te bereiken waar en wanneer je wil.

Consumenten hebben een steeds sterkere behoeften aan een goede gebruikerservaring. Steeds meer diensten zijn sneller en eenvoudiger in gebruik. Om mee te kunnen in een economie vol gebruikersgemak wil je klanten alle mogelijkheid geven de interactie met je bedrijf aan te gaan. Een app laten maken kan hier een sleutelrol in spelen.

Wat kost een app laten maken in Den Bosch?

De kosten van je app zijn sterk afhankelijk van de benodigde functies. Kun je veel functies afkijken van bestaande apps? Of heb je een uniek idee dat nog niet eerder is toegepast? In het geval van maatwerk zal het maken van een app beduidend meer kosten dan wanneer een app gebruik maakt van standaard functionaliteiten.

Een andere factor dat veel invloed heeft op het kostenplaatje van je app is het type app dat je wil laten maken. Je hebt keuze uit twee verschillende ontwikkelmethode. Je hebt native app ontwikkeling, en hybride app ontwikkeling. Native apps worden ontwikkeld op en voor het specifieke platform waarop ze draaien. IOS apps worden door middel van het Swift programmeertaal gemaakt specifiek voor IOS gemaakt. Deze kunnen niet op het Android platform draaien.

Andersom geldt hetzelfde. Android apps worden door middel van een combinatie van Java en Kothlin specifiek gemaakt om op het Android platform te draaien. Deze apps werken niet op IOS.

Omdat allebei de apps draaien op een eigen platform dient een enkele app twee keer gebouwd in twee verschillende programmeertalen gebouwd te worden. Dit zorgt voor hoge kosten omdat je meer developers nodig hebt als je allebei de platformen wil ondersteunen.

Een hybride applicatie kan een voordelige keuze zijn. Bij het laten maken van een hybride app kies je voor een ontwikkelproces waarom de app eenmalig hoeft te worden gebouwd, en welke kan draaien op zowel IOS als Android apparaten. Het kiezen voor hybride apps kan een kosteneffectiviteit oplossing zijn omdat je veel ontwikkeltijd bespaard.

Maar er kleven nadelen aan het maken van hybride apps. Omdat een app direct op beiden platformen te laten werken wordt er gekozen voor een korte route. Deze route bestaat simpelweg uit het recyclen van delen van de app. Middels een tussenlaag wordt de gebruikersinterface van de app gedeeld via beiden platformen. Omdat er een laag tussen de gebruikersinterface en het platform zelf zit verlies je kwaliteit in vorm van gebruikservaring. Animaties voelen vaak trager aan en complexe applicaties kennen langere laadtijden.

Wanneer prestaties van je app belangrijk zijn kies je bij het maken van een app in Den Bosch liever voor het native ontwikkelproces. De kosten zullen hoger uitvallen maar de prestaties zullen hoog zijn.

Flutter app laten maken

Kiezen tussen een hybride en een native app is lastig. Het verschil in kosten is enorm maar je kiest bij voorkeur voor kwaliteit. Dat is precies de reden dat wij hebben gekozen om onze apps te maken met Flutter. Flutter is een platform gemaakt door Google dat de tussenlaag tussen app en apparaat versimpeld wordt. Met Flutter bij je net als bij hybride apps 1 enkele app die op beiden platformen draait.

We hebben voor Flutter gekozen omdat ze de laag zo versimpeld hebben dat prestatieverlies vele malen minder is. 8 van de 10 gebruikers merken geen verschil tussen native applicaties en applicaties die gebouwd zijn met Flutter.

Meer informatie over Flutter vind je hier

Website laten maken

Het maken van overtuigende en goed vindbare websites

Frontend developer

Voor als je omkomt in het werk en snel op zoek bent naar wat extra krachten

Zoekmachine optimalisatie

Alles om succes te behalen via zoekmachines zoals Google en DuckDuckGo

Maatwerk betaalsystemen

Betalingen ontvangen via je website of applicatie? Maatwerk betaaloplossingen

Webshop laten maken

Webshop nodig? Wij maken professionele Shopify webshops voor ondernemers